Despot Merdiven kayalar üzerinden öğretmen arkadaşım Hasan ile olta atarken çektiğim resimler.Balık her zaman ki gibi yine yok.Yem olarak sardalya,karides,tavuk göğsü kullandım.Balık vurdu ama almak nasip olmadı.Despot çok güzel bakir bir yer.Ulaşımı bildiğim kadarı ile zor.Biz Yeniköy kıyısından yürüyerek gittik.Denizden daha rahat ulaşılabiliyor.Karadan Gelibolu Fındıklı Köyünden Kömür Limanına giderken benimde bilmediğim bir patikadan gidiliyormuş.Kamp için ideal bir yer.
. Her yerde 7/24 balık olacak diye bir kural yok. Mevsiminde gayet güzel balık yaptığını biliyorum. neyse kısmet.
Uzun zamandır görmemiştim burayı paylaştığınız için teşekkürler. Zamanında balık vurmak için giderdik. Süprizlere açık bir yerdir. Karadan ulaşımında zorlu bir patika var ve bazen yağmur nedeniyle hayli bozuk olabiliyor. Denizi karşınıza alıp sol tarafa devam ederseniz orada birkaç balık çiftliği görebilirsiniz Biz botla gittiğimiz için karadan sol tarafa ulaşım var mı yok mu bilmiyorum.
Yeniköyden Despota yürümek öyle kolay değildi.Kendimi eve zor attım yorgunluktan.Kumlarda ve taşlı yerlerde yürümek bizi hayli yordu.Karadan bir daha zor giderim Despota.Balık vurdu vurmasna da biz pek fazla kalmadık.Arkadaşlarım sıkıldıkları için erken ayrıldılar.Ben biraz bekledim ama bir şey tutamadan yola koyuldum.
Balık Aradım bulamadım Bölgeyi botla 3-4 saat botla karış karış taradım. Tek bir vuruş bil alamadım. Dip yapısı tamamen çorak kayalık. Köşedeki dalyan da koyun en bariz özelliği olan çok güçlü akıntısı nedeniyl giren balığı toplamak için