Gelibolu Güneyli Mercan avi raporum

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında grandcihat tarafından paylaşıldı.

1. grandcihat

grandcihat cihat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    ÇİPURA 1 kg.
    Arkadaslar sabah saat 5 te guneyli barinagina ulastik.teknenin hazirliklarini yapip 30 dakika icinde adeta carsaf gibi olan denize vira nismillah dedik ve acildik.cok umitli oldugum bir avlak yeri olan guneyli aciklarinda sonuc tam bir husran oldu.saat 1 e kadar caparilerimize takilan balik 10 adet fangiri idi.boylari ufak olanlari geri teslim ettik doğaya. 55 60 metre derinlikte kayalikli bir blgede iri Mercan bekledik ama gelen giden yok.cunku sorun dip akintisi idi.denizde dalga yoktu fakat dip taraf kaynıyordu.oltami biraktigim yer le kursunun dibe battigi yer arasinda en az 10 metre fark vardi.agirlik arttirfim gene olmadi.ne yapacagimizi bilemeden kiyiya yaklastik.hemen zargana ipegini suya saldim ve 2 zargana alip 3 tane de kacirdim.tavsiyem su ki bölge de akinti oldukca fazlamis ve akintisiz gun bulmak sans işimis ki boyle olunca buradan uzak durmakta fayda goruyorum.ama belkide bizde bi problem vardir bu bolge hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yorum ve tavsiye bekliyorum.herkese bol sans rastgele

2. arkonada

arkonada COŞKAN

Selam kardeşim kıyıdan güneylide nereleri tavsiye edersin neler çıkar hangi takımlar iş yapar bilgi verirmisin