Arkadaşlar geçen hafta gittiğim Gelibolu-Yeniköy'de çektiğim fotoğraflar.Bol fotoğraflı paylaşımları sevdiğim için paylaşımlarda fotoğraf sayısını mümkün olduğunca çok tutuyorum.Olta attık ama 1 ispari 1 hanos dışında balık yok.Balık avı ile pekte uğraşmadım.Arsa ile uğraşınca yoruldum.Yem olrak sardalya,tirsi,kalamar,tavuk göğsü ve karides kullandım.Balıklar sadece tavuk göğsü ve sardalyaya vurdu. Gelibolu Bolayır kıyısı.Çanakkale Boğazı [/URL][/IMG] Güneşin Doğuşu [/URL][/IMG] Bolayırda ANAMAR Tatil Sitesi [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Kıyıya vurmuş orkinos [/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Rumlar döneminden kalma kuyu.Bunun gibi 80 civarında kuyu olduğu söyleniyor.Benim bildiğim şu anda 5-6 civarında açık olan. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Burası Yeniköy kıyısında dibi kumluk olan gözden ırak bir sahil.Şimdiye kadar bir kere olta atmıştım bu kıyıda.Bizim yere bir uzak olduğumdan buraya gelmiyorum.Yeniköy Bahçeler mevkiinin dip kısmı genellikle taşlık.Burası kum.Ama çok çabuk derinleşiyor.Birisi kendine burada izcilik deyimi ile tesis kurmuş.Heralde balık avı için sık sık gelen birisi.Dağdan kayalar arasından süzülen suyu pet şişede toplamak için güzel bir çözüm bulmuş.İki tane savaş gemisi tam yol ilerliyordu.Kıyıya vurmuş tekeler.Bunun gibi aralıklarla kıyıya vurmuş birçok teke ile karşılaştım. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Harika resimler... birşey yazmaya gerek kalmamış. resimler anlatmış herşeyi. Paylaşımın için tesekkürler...
Mesut, fotoğraflar gerçekten çok güzel, teşekkürler. Özellikle de deniz çok berrak ve durgun görünüyor.