Eniştem Mustafa ile Gelibolu-Yeniköy kıyısından yaptığım ava ait fotoğraflar.Geçen sene alıp ta bugüne kadar kullanmak nasip olmayan Haibo 54 lük motoru benim Navigator botta denemek fırsatı bulduk.Şarj aleti de almıştık.Aküde hazırdı.Öyle fazla açılmadık.Deniz dalgalı değildi ama tedbiri elden bırakmak olmazdı.İlk gün 20 mt de 2 kocagöz iki de izmarit aldık.Pazar sabahı açıklarda bir şey olmayınca bizde kıyıda taşlık bir yeri deneyelim dedik.Oltaları atmamızla bir dakika sürmeden hanos,isparileri almaya başladık.Diyeceksiniz ki ispari ve hanos balık mı.Bize göre öyle.Hayatımda ilk defa bu derece verimli bir av yaptım.Evde millet benimle dalga geçer olmuştu.Böylece psikolojik olarak bende rahatladım.Benim için ilginç bir av oldu.4 numara 496 mustad iğne ile aynı anda tek bir iğne ile ispari ve hanos yakalamak çok ilginç oldu.Hanos,ispari,gopes,izmarit,kocagöz ve hamsi ye benzettiğim bir balık tuttuk.
MERHABA güzel bir av olmus sizin için ispari ve hanos balıkmı diye yazmıssınız ama hanos bayağı iyidir bence kötü balık değil
Tebrik ederim.Sizi gayet iyi anlayabiliyorum.Bursada da balıksızlıktan kıvranıyorduk tatilde en azından boş dönmedik.Bu arada botu ne yaptınız yapıştırabildiniz mi?
o balıklar hanos değil hani balığıdır...hanostan daha lezzetlidir..hanos aşağıdaki balıktır: http://img219.imageshack.us/i/hanoslarveayklan001kb3.jpg/