Merhaba, Yeni yıla sadece balık tutarak ya da balık peşinde girmek için çok kıymetli bir arkadaşımla Gelibolu'ya gittik. Amacımız spin balıkçılığıyla levrek yakalamaktı. Fakat hava o kadar güzel su o kadar berraktı ki levrek için çalışmalarımız oldukça boşunaydı. Bir çok avlakta sabah ve akşam suyunda avlanma imkanımız olmasına rağmen o kutsanmış canlıyla yüzleşemedik. Fakat hem etrafı tanımak hem de insanlarla tanışmak için koşullar çok iyiydi. Sonuç olarak bir akşam suyunda Saroz 33cm lüfer ile emeklerimizi ödüllendirdi. Kamış: Cormoran Bull Fighter 180 cm. Makina: Okuma Flame 20 Misina: 0,20 (oskar) (Yücel Usta, aynen senin dediğin gibi şu an telefon kablosu kıvamına geldi. ) Sahte: River To Sea (Rover 98) Selamlar, Uploaded with ImageShack.us
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Fotoğraf var fakat eklenti ekleme yetkim olmadığı için ekleyemedim. Daha iyileri sizlere rasgelir umarım. Selamlar,
Abi eklentiler siteye yük getireceği için aşağıda vereceğim linke gözatmanı öneririm. Avın daim olsun. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36043
Tebrikler herşeye rağmen o temiz havayı içine çekmek bi güzel olmuştur..inşallah gönlünüzdeki levreği yakalarsınız....
Teşekkürler Bahtiyar Bey Kardeşim hem yardım için hem de iyi dileklerin için.. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşaallah. İnşaallah İbrahim Bey Kardeşim. Allah gönlümüze göre versin.
Tebrikler Mehmet Ali, Flame 20 bende de var ama 2-3 defa kullanma şansım oldu daha, merak ettiğim makina ile ilgili fikrin nedir? Kullanmaktan memnun kaldın mı? Çekeri falan nasıldı?
Teşekkürler Okan Abi. Yeni bir yıla girmek için en iyi yöntemdi benim için. Kalabalık yok, sarhoş yok, çirkinlik yok... Sadece Balık. Selamlar, Teşekkürler Akif Abi, Misinam ince olduğu için kalama ayarım bayağı açıktı ve kaymak gibi geldi balık. Ben çok memnunum makinadan. WTD yaparken de normal çekerken de çok kullanışlı geliyor bana. Selamlar,
Sağolasın kardeşim. 0.6 örgü misinamı bekliyorum bende sarmak için. O zaman bol bol deneyip sınırlarına bakacağım makinanın. 0.10 örgü ve 0.22 misina var kafalarında ve hafifliğinden çok memnunum. Bir tek birşey yakalaması kaldı