Bugün biraz sıkıntılı bi av oldu sahil güvenlik gelip bizi uyardı meradaki limana çok yakın olduğumuz için onları gitmesini bekledik ama körfezden çok geç ayrıldılar obakımdan fazla balık tutamadık elimden geldiğince fotoladım aslında daha çok foto vardı ama telefonun kamerasının lensine balık pulu yapışmış diğerleri hep bozuk çıkmış bunlar en iyileri.Bu arada istavritler baya iridir resimlerde ufak çıkmış sarı kanata yakın boyları var.palamutlarında tanesi 800gr civarı hepinize rast rastgelsin... [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Mehmet kardeş merhaba.Maşaallah bereketli bir av gerçekleştirmişsiniz.Sahil güvenlik rahatsız etmese kasa ile balık yakalabilme ihtimaliniz olabilirmiş.Bir engel oluyor ve kısacası kısmetten ötesi olmuyor.Halbuki olta balıkçılığı ile deniz kurumuyor.Trol avcılığına tam anlamıyla çözüm getirilebilse , denizlerimizde çeşitli balıklarımız olur.Eskiden olduğu gibi.Hiç unutmuyorum.1980 senesi yazında deniz kıyısında dil balıklarını görürdük.Ben o zaman 3 yaşındaydım.Eylül 1980'de kıyıdan SIEMENS kablo fabrikasının önünden kaşıkla at-çek lüfer alınıyordu.Şimdi şaka gibi geliyor.Acilen denizlerimizi korurumamızın zamanı geldi-geçiyor bile.Zararın neresinden dönersek kâr.Neyse lafı fazla uzattım galiba.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.ERCAN 1977 BURSA
Mehmet Tebrikler bugün gemliğe gelemedim kısmet olmadı işlerden dolayı yarın ne olacak bakalım belki gündüz gelip uzun olta gezebilirim
mehmet kardeşim tebrik ederim... güzel av... dişlilerden haber yok mu?... en kötü avın böyle olsun rastgele her daim
Tebrikler çok güzel bir av yapmışsınız, palamutlar oldukça iri ve güzelmiş, tam mangallık olmuşlar:hungry: Daha iyilerinide dilerim, rastgele
abi güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Sahil güvenlikte işini yapıyor sonuçta.Sahaya yaklaşmak tehlikeli aslında adamlar güvenlik açısından uyarıyor.çok nadir gelirler aslında bizi buldu dünde olsun kısmet bukadarmış dünlük abi malzeme olarak,0.35 normal düzey misina altada 2 numara sarımsak zokalı hırsızlı takım kullandık 20 21 kulaçta aldık balıkları uzun olta yaparmı bilmiyorum ama gündüz güzel sarı kanat çıkıyormuş dubalarda baya bi tekne oluyor rast gelsin. yorumun için teşekkür ederim abi valla dişlilerden şöle haber var narlı tarafı karacaali tarafları çok güzel lüfer yapıyormuş dün bizim merada da 1 tane lüfer aldı bi abimiz bayada büyüktü çoban kaya var kapaklıyı geçince harika balık yapıyormuş nasipse deneyeceğim bu hafta orayı sonuçları raporlarım sağlıcakla kalın evet abi gerçekten güzel palamutlar tam palamuttu yani az daha büyüse torik olucakmış körfezin belli başlı yerinde oluyor bu balıklar başka yerlerde çok zor aslın şimdi başlıyor abi son 1 haftadır harika palamut çıkıyor dediler bizde gittik dün rahat bırakmadıkları için 2 tane alabildik şimdi palamut ve torik akını başlıcak tam zamanı rast gelsin.. çok teşekkür ederim rast gelsin.. çok teşekkürler palamutlar oldukca iri 800gr civarı istavritlerde öyleydi 3 istavrit bi kişiyi rahat doyuyur rast gelsin.. çok teşekkür ederim cümlemize bereketli güzel sağlıklı trofe avlar dilerim sağlıcakla kalın...
hocam bugünkü denemeler de balık alamadık hiç yoktu vuruş dahi alamadık bugün yunus baskını olmuş gemliğe balık felan bırakmamış keratalar bu arada palamuta çıkıcaksan nerde tutmayı planlıyorsun? yardımcı olayım heheh evet abi istavrit sarı kanat kadar büyük olmasına rağmen minnacık kalmış palamutun yanında