Av Yeri: Gemlik Ava Katılanlar: Ben Ve Rahman Abi Takım: 50`Li Çapari 2 no İğne Horoz Tüyüne Sarı Mavi Sim AvSüresi:5,30Saat Tarih: 07-10-2012 Rahman Abi ile birlikte saat 05 sularında gemlikten kiraladığımız tekne ile açıldık ilk olarak yemli çapari ile istavrit avımıza başladık yaklaşık 1 saat istavrit avımızda 30 adet kadar istavrit aldık son çektiğim balıklardan sonra suyun üzeri şenlenmeye başladı istavritler zıpır zıpır su üstüne atlıyor ben ve rahman abi aynı anda birbirimize dönerek bakıştık aramızda ufak bir diyalog geçti Rahman Abi Topla Kamışı demesi üzerine ikimizde kamışlarımızı kaldırıyor düşüyoruz sürünün peşine çaparimizi suyla buluşturuyoruz rahman abi vurdu diyor sağımı erken gerçekleştiriyor ve bir adet hatrı sayılı bir palamut alıyoruz toplamda 4 sağım gerçekleştiriyoruz ve aldığımız palamut sayısı toplamda 37 adet
maşallah çok güzel bri av yapmışınız,tebrikler.daha bereketli avlar dilerim.bu taraflarda palamut yakalanması ne kadar sevindridi gidemesemde ..daah güzel avlar ümidiyle.
Teşekkür Ederim Daha iyileri size rastgelsin yaklaşık 1 haftadır palamut ve lüfer bereketiyle gemlik semalarında dolaşıyor
Sevgili Mert kardeşim anlattığın kadar varmış çok bereketli bir av gerçekleştirmişin bu arada kaçırdığın toriği ben yakaladım, dediğin gibi bu günlerde torik çok olur seni bekliyoruz, bu sefer benim misafirim olursun, sevgiler, selamlar hoşça kal.
Teşekkür Ederim Daha iyileri size rastgelsin Teşekkür Ederim Orhan Amca Daha iyilerinin sana geleceğinden şüphem yok Evet o benim kaçırdığım torik gözünden tanıdım ben onu Az önce arkadaşlardan gelen habere göre bir arkadaşımızda torik almış uzun olta zarganayla
Can Abi, Teşekkür Ederim Seninde oltaların boş kalmasın daha iyileri rastgelsin Gönlümdekiler 4-5kg levrekler ancak daha var olduğunu söylüyor burdaki üstadım Teşekkür Ederim Teşekkür Ederim daha iyileri size rastgelsin Teşekkür Ederim Sizin avlarınızında mahşallahı var daha iyileri size rastgelsin Abi Teşekkür ederim sizinde oltalarınız boş kalmasın niceleri rastgelsin Teşekkür ederim sizin avlarınızda bir harika avlarınız daim ve bereketli geçsin rastgelsin Teşekkür ederim daha iyileri size rastgelsin