Yer: Gemlik Takım: Sırtı - Suni Balık Doğru Hatırlıyorsam Storm Hava: Gündoğusu Yeli Saat: 09,00 - 12,00 Ava Katılan: Ben Sabah Lüfer Niyetine açılmıştım deniz efil efil esiyordu 1 saat kadar uzun olta denemelerimden sonra sırtı takımlarımı çıkarttım 1 adet Palamut yakaladım hava iyice bozmaya başladı ve ben avımı sonlandırdım kıyıda aldığım habere göre marmarada deprem olmuş sırtı takımlarımla gezerken martıların denize dalışlarını farkettim sanırım güzel bir oynak buldum dedim kendi kendime dümeni martılara doğru kırdığımda denizde gri beyaz paçalı bir güvercin vardı denizde ona saldırıyorlardı yaklaşdım ve kepçe yardımıyla tekneye aldım kıyıya geldiğimde güvercin işiyle uğraşan bir abimiz var onada anlattım durumu ve kendisine teslim ettim bursaya döndüğümde kendisini aradım güvercinin iyi olduğunu söyledi http://youtu.be/iyDQ0pNvQP4 http://youtu.be/6nUhadzQ4Lc
Mert Bey merhaba, avınız için tebrik ederim. klasikleşen bir av raporu okumak için girdiğim sayfada bir can kurtarmanın hikayesini de okumak çok güzel geldi. güzel avlarınızın devamını dilerim saygılarımla..
Raporu açar açmaz ilk fotoda güvercini görünce enteresan oldu. Şaka bir yana palamut ve kurtardığınız güvercin için, ayrı ayrı tebrik eder devamını dilerim...
Sevgili Mert kardeşim, Palamutu göremedim, ama güvercini kurtarmak çok palamuttan daha da önemli olduğunu söyleyebilirim. Palamutlarını bekliyoruz. Sevgiler hoşça kal.
Teşekkür Ederim Daha iyileri size rastgelsin. Güvercinde gayet iyimiş kendini toparlamış çok şükür. Belki doğanın kanunu ancak insan o halde gördüğünde müdahale etmeden duramıyor
Teşekkür Ederim daha iyileri size rastgelmesi dileklerimle. Video yüklemesini geç yapınca ilk güvercinin resmini koydum
Teşekkür Ederim Orhan Amca, Palamut 1 adet az ama öz aşağıda 2 tane link var video olarak link olarak düştü foruma beceremedim direk video olarak Aralık 15 ten sonra sivriceye gelmeyi planlıyorum tam tarih net olduğunda arıyacağım seni birlikte jig yapıcaz
Şahsım adına yapılan avlarda nicelikten ziyade niteliğe değer veririm ve sizde çok nitelikli güzel bir av yapmışsınız.:thumb: Güvercin içinde ayrıca şükranlarımı sunarım
Balıkçıların aslında ne kadar iyi birer hayvan sever oldukları ya da olmaları gerektiğini anlatması açısından ayrı bir güzel olmuş. Gönlünüze sağlık hocam. Palamut bu yıl bol, yaralı bir hayvanı kurtarmak için mücadele edecek, emek verecek yürek daha az. Tebrikler. Doğa size şükranlarını sunacak, çok daha keyifli avlar yapacaksınız diye ümid ediyorum
Öncelikle örnek davranışınızdan, daha sonra avınızdan dolayı tebrik ediyorum. Malesef çoğu insan yapmaz sizin yaptığınızı. Mutlu ediyor böyle insanların var olduğunu görmek. Doğanın kanunu diyeceğiz ama her noktasında insanın müdahalesi ve etkisi olduğu bir doğadan söz ediyoruz. Ne kanun kaldı ne nizam. Eminim o güvercinin denize düşmesinde de bir insan etkisi vardır. Dolayısıyla bu müdahale doğa kanunlarına bir müdahale sayılmaz.
Mert Bey, kurtardığınız güvercin bin balığa bedel olmuş. Yavrum, nasıl sığınmış ayaklarınızın dibine! Tebrik ederim.
Balık olmasa da olur; lakin o güvercinin pozu, o pozda gördükerimiz, Dünya'lara bedel gerçekten. Tebrik ederim.
İsa Abi, Teşekkür Ederim. Sevgiler Cüneyt Teşekkür Ederim, umarım birgün bu güzel ve keyifli avları birlikte gerçekleştiririz Sevgiler Teşekkür Ederim Kamuran Ruşen Teşekkür Ederim, Söylediklerinde sonuna kadar haklısın herşeyi bozanda onaranda biz insanlar onarmaktan çok bozmayı daha çok beceriyoruz Teşekkür Ederim Kerem Abi. Teşekkür Ederim, Tevfik Abi sizinlede birgün tanışmak dileklerimle Sevgiler
Seni bekliyorum sevgili Mert kardeşim ben de bir iki günde fazla olmasa bile bir kaç balık aldım bunlar 1 numara mercanlardı. sevgiler hoşça kal. Austurya'dan gelen dostum Necati ve yengemiz.