umarım sorunuzun cevabını aldıktan sonra da girersiniz siteye...Sizin gibi bi soru sorup bir mesajla ortadan kaybolan çok kişi oldu umarım sorunuza cevap verecek birileri vardır.
Selamlar Havaların soğuk olması nedeniyle balıklar kendilerini derinlere çektiler. geçenlerde bozburunun oralarda çobankaya mevkiinde 26 kulaçtan izmarit ve iri istavrit çıkıyordu. çok az da olsa lüfer de vardı ancak akıntının çok olması lüfer avcılığını çok etkiliyordu. bu mevsimlerde hele ki bu soğuklarda kıyıdan balık tutmak marmarada bir hayli güç...
teşekkürler arkadaşlar ama yaklaşık 3 haftatır. gemlik narlı kapaklı taraflarında tek bir balık dahiyok şaşılacak şey
beyhan abii bu havaların değişeceği yok valla baksana bir gün güneşli ikinici gün kapalı bu hafta kumsaz tarafına gitmeyi düşünüyorum sen nedersin
ufuk karaman dayım zamanım olmuyor fazla şimdilik balığı pazardan yiyoruz bu hafta iyidi hava 10nundan sonra tekrar bozucak mış birazdaha sabredin toplancaz bigün tanışmak için şöyle hava bi düzene girsin
beyhan abi ne demek tabiki tanışmak isterim sizlerle ben yinede hanımdan izin almışken şansımı bir denemek istiyorum. size de kolay gelsin
git ufuk git bir kayık bul şöyle 50metre açıl sal oltanı rahatla ha bak bide çok fazla girmiyorsun galiba siteye sana bol şans iyi avlar
beyhan abi girmez olurmuyum hiç hemen hemen hergün 1 saat geçiriyorum sitede yazılanları okuyorum bilgiler edinmeye çalışıyorum.
Gemlik Narlı da pazar günü (03/02/2008) yaklaşık 30 kayık vardı. ayrıca rapala ile iyi lüfer alındığını söyledi arkadaşlar. biz de kapaklı köyünün orada dip oltası ile (telli beden) yem olarak da hamsi kullanarak 6 lüfer ve yaklaşık 1,5 kilo izmarit tuttuk ki izmaritler lüfer oltasına atlayanlardı. ufak iğne ve takımla çok daha fazla tutulabilir. ayrıca yemi dibe yatırdığınızda da iskorpit hemen atlıyor.
hafta sonu yagmur var dikkat hazırlanırken malzeme çantana yağmurluk koy ufuk ben öyle sağnakta kocaman bitakım çantası unuttum kurşunluda iskelede hadi rast gele