Gemlikte hangi balıklar çıkar ??

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında SaWYeR53 tarafından paylaşıldı.

1. SaWYeR53

SaWYeR53 Kürşat

Favori Kamış:
    Alba Star, Sazlıktan Yaptığım Kamış
    Favori Makine:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    9 Kilo İstavrit, 15 Kilo Kofana
    Arkadaşlar Allah izin verirse bayramda gemliğe gideceğim daha doğrusu orhangaziye gideceğim ama okuduğum kadarı ile iznik gölünde pek balık kalmamış tutacak o yüzden bende büyük ihtimalle gemliğe gitmeyi düşünüyorum.

Acaba gemlikte hangi balıklar çıkar ve hangi takımları götürmem yada satın almam gerekli

2. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Hocam Gemlik iskele'den çapariyle istavrit alabilirsin. Öğle ve sabah saatlerinde avlanacaksan tavuk çapariden daha iyi iş yapıyor. Bir de iskelenin sol tarafında 150 metre ileride terk edilmiş bir otel var. Onun hemen yanındaki kayalıklardan kıbrıs oltasıyla çok iri kefal alabilirsin. Fakat denizin kirliliği seni tuttuğun kefalleri ya salmana ya da yaşayamayacak durumdaysa hemen arkanda bitecek kedilere vermene sebep olacaktır. Hele bazı günler o kadar kirli oluyor ki oltayı toplayıp gittiğimiz çok olmuştur. Aracın varsa Gemlik'e kadar gelmişken orayı pas geçip 15km kadar ötede Narlı'ya gidersen mendirekten karagöz, mırmır, ispari alma şansın olabilir. Hem de deniz suyu temizdir. Mideni bulandırmazsın yok yere. Bence gemlikte hiç vakit harcama

3. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

Bencede kesinlikle gemlikte vakit harcamayın eğer gitme imkanınız varsa kesinlikle fıstıklı ve armutluya gidin oltayı boş çekmessiniz

4. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Haklı olmakla birlikte seçeneklere narlı'yıda eklemelisiniz.:)

5. SaWYeR53

SaWYeR53 Kürşat

Favori Kamış:
    Alba Star, Sazlıktan Yaptığım Kamış
    Favori Makine:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    9 Kilo İstavrit, 15 Kilo Kofana
    Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun ben yiyeceğimden değilde arkadaşlar tutmuş olsun diye gidiyorum yoksa ben balık yemem sadece tutarım...