Öncelikle herkese merhabalar.Ben Kocaeli üniversitesinde okuyorum ve izmitte ikamet etmekteyim.Benim bu merakım daha yeni gecen sene yazın tanıstıgım bi abim sayesinde basladı.Forumu bi kaç gunden beri takip ediyorum ve birçok seyin samimiyet cercevesinde paylasıldıgını gordum ve uye olmaya karar verdim.Balıkçılıgı tüm profesyonelliği ile sizden öğrenmek istiyorum.Herkese rastgele..
Çağrı hoşgeldin, sefalar getirdin kardeşim, gençlerin bu işe gönül vermesi beni sevindiriyor, daha bilinçli ve duyarlı bir toplumun temelleri siz gençler sayesinde atılacak, abilerimizden aldığımız bayrağı bizler size, sizlerde küçüklerinize teslim edeceksiniz. Tadında avların bol olsun, herşey gönlünce olsun, Birde imza ayarlarını yaparsan süper olacak
Tesekkur ederim abi hoşbulduk. imza ayarlarınıda en kısa zamanda halledicem ama once okula gitmem gerek pek zaman bulamadıgım icin bazı seyleri hep ertelemek zorunda kaldım
Çağrı aramıza hoş geldin güzel kardeşim, sana ailemiz ortamında keyifli paylaşımlar dilerim. Kocaelinin neresinde ikamet ediyorsun.
Alooooo, uyan da balığa çıkalım Çağrı. Uyumayı seviyosun galiba. Aramıza hoşgeldin. Murat kardeşime katılıyorum. Gençlerin, böyle iyi alişkanlıkları olması sevindirici. Okulunda da başarılar diliyorum.
Uyumayı seviyorum abi ama balıga cıkalım diyosan herhangi bi saatte kalkabilirim cok tesekkur ediyorum ii dileklerin için..