Değerli üyeler Dergi falanda çıkarmaya soyunduk ya,birkere daha neden böylesine işlere belgesellere falan kalkıştım,nasıl cüret yada cesaret ettim,başarabilirmiyim,yoksa eksikmi kalırım düşünürken kendimi tahlil ettim ve böylesine bir konu açmaya karar verdim. 17 yaşımdayken bana arkadaşlar balık profesörü lakabını layık görmüşler,eh bu duruma layık çabalarım bugünlere kadar sürmüş,tonlarca balık tutmuşum resimlemişim paylaşmışım,anlatmışım, Daha değişik birşeyler yapmanın vakti geldi demişim,yeni tekne açık su avları planlamışım,kardeşlerimle hep birlikte olmayı yeğlemişim,dergi çıkarıp göçtükten sonrada kalıcı birşeyler daha olsun istemişim,görsel olarakta daha geniş kitlelere hitap etmeye karar vermişim. Olay bundan ibarettir,desteklerinize muhtacım. Sağolunuz,varolunuz. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Hep bu fahri ünvana layık olmaya çalıştım,çalışacağım Uploaded with ImageShack.us
Vedat abi,gençliğim ve şimdi ki hallerim demişsiniz ama ben yukarıda sadece gençlik fotograflarınızı gördüm,birde sakallı halinizi
Başlık düzeltilmeli Vedat abi : ESKİ GENÇLİĞİM VE YENİ GENÇLİĞİM Bakmayın kafa kağıdında yazan rakama,yaşanmışlıkla yaşlanmışlık ayrı şeyler.Aklınla duygularınla heyecanınla hala sapasağlam dimdik ayaktasın.
Vedat abi, tığ gibi delikanlılıktan zımba gibi delikanlılığa geçişin fotoğrafları bunlar. Allah daha uzun yıllar sağlık, bereket ve mutluluklar versin
sevgili dost ben aslen kuzguncukluyum ..cengiz deki kardeşlerimiz tanırlar sizi her ne kadar takip etsemde sanki şahsen tanıyor gibiyim kimbilir belki üsküdarda ,salacakta yada bir yerde karşılaşmış olabiliriz..bende sizden 6 yaş küçüğüm ama bu yıl 50. yılım ne kahve nede oyun tuttu beni deniz hep kendine çağırdı...bembeyaz oldum siz gibi....kimbilir tuz ağartmıştır bizi ne dersiniz?..sevgi ve saygılarımla....uzun yıllar rastgele.....
Vedat Abim; Sen bizim canımızsın. Resimler şahane. Dergi nedir? Ben gidip 5 tane alıcam hemen. İsmini ver yeter. İyiki varsın büyük üstat.
Vedat Abi ne denir bilmemki,Arkadaşların taa gençlikte söylemiş zaten BALIK PROFESÖRÜ diye, desteğimiz sonsuz Sayın Abim
vedat amca derginiz cıktıgında nasıl temin edebiliriz onuda, zamanı gelince yazarsanız cok sevinirim bütün seriyi almak isterim teşekkürler.
Dergi bedelsiz olduğundan,bir satış organizasyonu düşünülemeyecektir.Potansiyeli yüksek satış ve online şirketlerine 4000 adedi dağıtılacak,onlarda sanırım alışveriş yapacak kişilere hediye olarak vereceklerdir. Bende buraya gelen kardeşlerime elden vereceğim. Sevgiler
Şimdiki halin benden daha dinamik ve yakışıklı ama, o gençlik dönemlerin, maalesef ben kadar yakışıklı değilmiş. hihi Daha nice sağlıklı, neşeli günleri gönlünce yaşaman dileklerimle.:thumb: :thumb:
Vedat bey kardeşim ,ne güzel ,ne sevecen bir paylaşım..Allah seni utandırmasın , temiz kalbinle en güzel günler seninle dahada güzelleşecek..Yolun açık olsun...
ellerinden öperim sevgili abim, dergiyi sabırsızlıkla beklemekteyiz, yapacağımız bir şey varsa da her zaman hazırız,
Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin abi. Tecrübeleriniz, bilgileriniz, paylaşımlarıız ve resimleriniz sayesinde bir çok balık avcısı yetişmiştir, kendini geliştirmiştir. Allah yolunuzu açık etsin. Saygılar Sabri