Genel kullanim için takım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Kaany tarafından paylaşıldı.

1. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Herkese merhaba , aşağıda yazdığım makine ve kamış genel kullanım için uygun mudur? Orta halli ve bütçeli olmasını istiyorum. Ayrıca internet üzerinden sipariş vereceğim. Tavsiye edeceginiz site var mıdır?
    Okuma Ceymar 55 kafa
    Effe X-Preria 2.70m iki parcali 20~60 gr
    Veya
    Okuma G-Force 2,70 mt 20-60 gr Kamış
    Misina olarak ne kullanmaliyim bu makinede ?
    Sizin daha iyi bulduğunuz makine ve kamış var ise tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

2. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    kamışın atarını bilmiyorum ama bu kamışa ceymar 40 olursa hem beklemeli hem spinn yapa bilirsin kardeşim. bu makinede yedek kafa varmı bilmiyorum ama varsa eğer spin için 0.25mm daiwa megaforce beklemeli için 0.28 veya 30mm trabucco güzel olur Kaan kardeşim :)

3. yk71

yk71 Yüksel

Genel kullanım derken okuma kamış 280 gr+ ceymar 392 gr= 672 gr yapıyor. Bu ağırlıkla at çek perch, turna, sudak, levrek v.b. için çok ağır olur. Ayrıca kamışın kapalı boyu 140 cm. Hangi balık veya balıklar için kullanacaksınız?

4. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Merhabalar metin abi, yedek kafa varmi goremedim bende , tekrar ayrıntısı ile incelerim. Ozaman kafa boyutunu 55den 40 a indireyim, zaten hali hazirla seninde bildigin gibi baitcaster makinem var, sorunsuz 40 metreye atabiliyorum. Genel kullanim icin 40 ceymar birde ucuzundan kamış aldimmi tamamdir. Dedigin misinalara da hemen bir göz atıyorum. Tavsiye ettigin baska makine veya kamış var mı? Teşekkürler :)

5. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Beklemeli av icin kullanacagim, hani olurda yanimda birisi bende 1 2 at cek yapayim diye ses ederse diye genel kullanim icin dedim ( kardeşim cok yapyorda bunu idk )

Cupra gibi baliklar icin istiyorum. Levrek veya iskarmoz icin ayrica bir spin setim mevcut.

6. yk71

yk71 Yüksel

çupra, mırmır v.b. için iki parçalı, kapalı boyu 140 cm olan bir kamış iyi olmaz diye düşünüyorum. 3 - 3.90 arası, 50-100 gr atarlı teleskobik kamış daha iyi olur sanki.

7. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Cok fazla buyuk olmasini da istemiyorum acikcasi. Ama dediginiz gibi teleskbik kamislara bakacagim