Gerçek Bodrum Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında geneben tarafından paylaşıldı.

1. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Katılımcılar : Müjdat (Deryakuzusu) ,Avcıperdeci Serdar ,Geneben Aşkın ve dayılarım :D
    Yer : Bodrum
    Hava : Posedion ne kadar bozuk göstersede 2-3 hava:confused:
    Yem : Mamun , sülünes
    Takım : 3 lü 4 lü dip takımı 100gr lık kurşunlar 0,45 ana beden 0,30 köstekler misina dandik bobin misinadan :D, iğne 1251c mercan iğnesi

Serdar kardeşimle kanımızın kaynaması sonucu bir bodrum planı daha gerçekleştirmeye karar verdik. Müjdat abiminde bize destek olmasıyla ve Almanyadan gelen hayatında balıkçı teknesiyle hiç avlanmamış olan dayımında bu güzel duyguyu tatmasını isteyerek bodrum yollarına düştük:D
    Ben Kuşadasından dayımlarla , Serdarda Müjdat abiyle İzmirden hareket ederek Sökede saat 01:00 da buluştuk ve buluşma anları ,

Tabiki herkes mutlu ve heyecanlı yollara sohbet ederek ve yolda sigara içenler için mola vererek devam ettik.

En sonunda sabaha karşı 04 te bodruma varmıştık tabiki bir yarım saat 45 dk bekleyip daha sonra tekneciyi aradık bu daha öncede çıktığımız Mehmet kardeşimizin teknesiydi bu sefer babası bizle gelecekti . Tekne çok şirin yalnız biraz küçük olmasından dolayı ve arka tarafında teknenin kıç tarafı neredeyse düz olduğu için oturmak çok problemli oluyordu , en çokta bu insanı yoruyor hiç uyku uyumadan işten çıktığımız gibi balığa gidiyorsunuz ve oturacak yerlerde rahat olmayınca şu anda olduğu gibi hayatımda varlığından haberdar olmadığım bacağımdaki kaslar ve kaba etlerim ben burdayım diye her oturup kalkışımda sesleniyorlar bana :D.
    Neyse sonunda teknedeyiz daha avklağımıza bir saatlik yolumuz var.
    Soldaki küçük dayım Yüksel Almanyadan geldi ilk defa tekneyle balık avına çıkıyor. Sağdaki büyük dayım Cafer sene başında Almanyadan dönüp Türkiyeye yerleşti eski kıyı balıkçılardandır.

Serdar kardeşim sırtı için oltasını hazırlıyor yanındaki kaptanımız.

Müjdat abim sabah kahvaltısı yapmaya çalışıyor bir yandan da sabah ayazından korunmaya çalışıyor.

Ben ise sırtı misinamı çoktan atmış bekliyorum sabah sabah daha yeni ava giderken sürpriz yaparmıyım diye :D

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Ve ilk balığımız Serdar kardeşimden bir iskorpit ve hemen geri salıyoruz tabiki,

Sonra Müjdat abimizden güzel bir kalamar.

Hepimiz bunu görünce hemen kalamar sırtılarınıda oltaların fırdöndüden sonra 3-4 parmak üstüne takıyoruz.Ama ikinci şans gene Müjdat abiden yana,

Bu arada aşağıda bulunan izmarit sürüsü hiç oltalara rahat vermiyor ve istediğimiz avı gerçekleştiremiyoruz daha kurşun dibe inmeden izmaritler yemi çekiştirdiğini hissedebiliyorum ve hareket kesiliyor 55mt. den tekrar oltayı çek ve yemle insanın canı sıkılıyor bu arsız balıklardan birde semizlenmişler yakaladığınız zaman anlıyamıyorsunuz çok savaşıyorlar büyük balık geliyor sanıyorsunuz.
    Daha sonra beklediğimiz ilk balıklardan biri Serdar kardeşime geliyor yakışıklı bir çipura ,

Ve benden güzel bir kalamar aslında izmaritle bir gelince ben daha büyük birşey sandım dı :D

Benzer şekilde aynı oltada hem güzel bir kalamar hemde mercan çeken Serdar kardeşim şova başlamıştı.

Sonra bende aşağı kalırmıyım hemen çipuramı çekiyorum :D

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Müjdat abide sıra bende artık diyor :D

Ve küçük dayımdan tutmuş olduğu 2 kg ya yakın izmaritten bir tanesi :D

Av dönüşü herkes oldukça yorgun olduğu için balıkların toplu fotoğrafını çekmek bile aklımıza gelmedi toplamda herkes 2 şer kg ve üstü izmarit aldı ayrıyetten ben bir çipura iki kalamar, Müjdat abi çipura ve kalamarlar , Serdar kardeşim ise at çek yapıp balıkları geri saldığı için temiz olarak karaya çıktı :D:D:D Dayımlarda izmaritleri topladılar büyük dayım bir adet çipura tuttu. Toplamda 6 adet çipura ve 7 adet kalamar ve tabiki günün arsız balığı izmarittende 10 kg kadar yakaladık . Dönüş yolunda biz uyuklarken araba kullanıp bizi evlerimize getiren Müjdat abime çok teşekkür ederim o hariç herkes bir ara gözlerini kapatmıştı :cool: :D:D

4. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tebrikler lambukalar kadar olmasada yine dostluk kazanmış

5. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Ooof of o kalamarlarla ne levrek alırım ben varya.Bir ikisini bana gönderin onların.
    Elinize sağlık güzel av ve güzel rapor;)

6. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Ellerine sağlık kardeşim çok güzel olmuş rapor :)

Bu arada sizlerle ava çıkmak benim içinde çok keyif vericiydi Dayılarını tanımakta bana onur verdi selamlarımı iletirsen memnun olurum.:)

Hani Serdar'a olan sürpizin ben olsam yayınlardım :D:D

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler arkadaşlar Yok Müjdat abim sürpriz filan yok güneş parlamış ama ben ve Serdar yanyana güzel bir fotoğraf olmuş. cepte olduğu için yükleyemedim sonra eklerim :D

8. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Ben birde o yorgunluğun üstüne pz.tesi turna başladı adada haberi alınca koptum akşam suyuna adaya hafta sonu herkes toplamış nevaleyi pz.tesi biz birşey çıkartamadık ama olsun Bodrum un yorgunluğunu adada atmış oldum :D:D

9. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    .

Rast gele :) :) :)

10. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Aşkın ım, canım kardeşim, mütevaziliğini bir kez daha göstererek yakala bırak olayına girdiğimi anlatmamaış ayrıca geri dönüş yolundaki uykulu fotoğraflarımı yayınlamamışsın, bunlarıda bekliyorum, kardeşim,

Bu arada avdan ve avlanan balıklardan ziyade oradaki arkadaşlık ve kardeşilik, sohbet, inanılmaz derece güzeldi, sizlerle her zaman her ava varım, yeterki bedenlerin bir olduğu bir yerlerde gönülleri bir araya getirebilelim, hepinize beni kırmayarak bir arada olma şansını bana verdiğiniz için teşekkür ederim.

giden çipura mercan olsun ben halâ kalamarlara yanarım:(:D:D:D

11. seltodice

seltodice tolga toy

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    Ekibi tebrik ederim sizleri görünce bizim ekibin hali geldi aklıma hakikaten dönüş zor oluyor ama bodrumun bereketi farklı.ah o izmaritler olmasa

12. Tebrikler arkadaşlar Mükemmel bir av olmuş.:) .Bodrumu kurutacaksınız yakında:D ..Afiyet olsun:)

13. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    elinize sağlık güzel bi av olmuş tebrikler.... İZmaritlerden kurtulmanın en iyi yolu sanırım palet yem ile çipura yakalamanız olacaktır :)

14. sedatk

sedatk Sedat

Tebrikler arkadaşlar.

15. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)
    afıyet olsun :D

16. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sicacik, buram buram dostlukla dolup tasmis, muhtesem fotograflarla suslenmis
    insanin icini kipir kipir eden bir rapor sunmussun Askin.

Ekibi ve seni cok tebrik ediyorum.Benim de gozum gercekten kalamarlarda kaldi.
    Oyle tazesi Buragin dedigi gibi pek cok baliga yem olurda ben kiyipta yem yapamam onlari.(Kendimden baskasina:D )

Dahasini bekliyoruz.Muhtesem.

Saglicakla kalin...

17. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Hahh .

Rapor dediğin böyle hevesle okutturur kendini.

Vallahi Süper olmuş Aşkın.

Eline sağlık.

18. yiv

yiv Kivanc Bekar

Favori Kamış:
    Olta, zipkin
    En İyi Avı:
    Turna 5,15kg
    Tebrikler çok keyifli bir av olmuş..

19. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Tebrikler güzel av ve zaman geçirmişsiniz

20. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    tebrikler

daha ne olsun muhabbet sahane, balık çeşidi bol , hava guzel ,her sey cok guzel olmuş nice bereketli avlara tekrar tebrik ederim