Sahurdan sonra uyku tutmadı sizlerle hazinelerimi paylaşayım dedim. Sezona hazır gibiyiz. Ramazan dan sonra ufak ufak antrenmanlara başlarız artık. reeling Hedef Balık öncelikle Levrek, Ancak sahteme atlayan her türlü balığa "oğlum bak git" demeyiz. Amaç yemek:hungry: değil, yakalayabilmek...hooked Fotoğrafları yavru akvaryumumun önünde çektim. Sahteler işyapmazsa canlı canlı onları yem yapıvercem gari:laughing: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Vee son olarakta At-Çek takımım. Uploaded with ImageShack.us Ne dersiniz çok canlar yakar mıyım? :thumb: Hayırlı Ramazanlar...
Merhaba Sinan, ellerine sağlık. Kolleksiyonuna bakmak, incelemek hoşuma gitti. Can yakacak olanlar var tabi, olmaz mı? Hatta hepsi can yakabilir de şansını biraz daha fazla gördüklerim var. Beyaz silikonlarını gece kullanmalısın. Israrla kullanmalısın hatta. Yalnız kefal imitasyonuna taktığın gibi iğne takarsan, pek başarılı olamazsın. İğnenin önüne 10 gr'lık bir gezer kurşun koymalısın. Yoksa o imitasyon döne döne gelir su altında. Pek te cazip yüzmez levrek için. En iyisi kırmızı kafalı iğne takmaktır. Bence o tip (jighead) denilen iğnelerden almalısın, uygun boyutta olmalı. Yoksa emeklerin boşuna gidecek büyük ihtimal. Ryobi trepper, roder ve strike prolar var sanırsam. Birde su üstüler var. Ryobilerden ziyade bizim avlaklarda strike proları kullanmanı tavsiye ederim. Bende de 2 tane ryobi vardı, taktırana kadar şans verdim ve hiç balık alamadım. Rastgelsin... Bu sezon da başlasın artık.
Güzel arşiv ... Silikonlar cok ilgimi çekti en alttaki 3 ü evet evet en alttaki kesinlikle olmalı zokalı muthiş iş yapar yumuşaklık dereceleri nedir bilmiyorum gerçi ama ( OYNAK ) bir şeyse harika gerçekten
Sahteler oldulça güzel river2sea rover 98'dan memnunmusunuz bu arada yavru akvaryumunuz guzelmiş yalnış gormedıysem demosoni yavruları onları canlı yem yapıp yazık etmeyin =)
O kefal imitasyonu olandan 5 tane var ilk başta jighead bulamadığım için öyle taktım. Atmak bile çok zor oldu. Sonra jighead buldum ve taktım ama fotoya en çabuk ulaşabildiğim bu işe yaramazı koydum. Mercümek kurşunla önüne ağırlık yaparak kullanacağım inşallah. Küçük silikonlar için kırmızı kafa jigheadlerim var. Ryobi kırmızı kafa ile sırtıda harika bir baraküda aldık. Kıyıdan skor yok. Strike Pro mavi olan ile sırtıda İri bir kolyos aldık. Kıyıdan hiçbirinde skor yok. Sadece (hangisi hatırlamıyorum) çekerken bir adet gümüş takılmış Hayırlı Ramazanlar.
Rover 98 çantamın gözdelerinden ama sahip olduğum yumuşak aksiyonlu kamış yüzünden bir türlü iyi WTD aksiyonu veremiyordum. Yeni kamışımla En favori sahtelerimden biri olacak inşallah.hooked