TARİH 24.11.2008 SAAT 18 30 - 01 30 ARASI, YER YİNE GALATA, HEDEF YİNE SARIKANAT VE ÇİNEKOP, TAKIM KLASİK MANTARLI, YEM HAMSİ YAPRAK, HAVA OLDUKÇA SOĞUK ORTA ŞİDDET RÜZGAR. SONUÇ 7 SARIKANAT, 16 ÇİNEKOP, 1 AD İSTARVİT. BÜTÜN DOSTLARA RASTGELE.
tebrikler imdat, keyifli bir av olmuş darısı başımıza,biz genelde başımızdan aşşagı dalga yiyoruz ama balıkta olur elbet,cumartesi lodos perişan etti bizi
Dayanılacak Gibi Değil Muhretem kardeşim ellerine sağlık s.kanatları görünce kendimden geçtim. Tam olarak köprünün ne tarafından aldın sana zahmet bana yazrsan çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
bugün akşam üzeri karaköy batan iskelenin orası işini bilen içi çokgüzel sarıkanat yaptı, eminönü vapur iskelesi tarafıda sabah sarıkanat ve palamut. bilginize
Tebrik ederim güzel bir av olmuş. Ama daha önce başka bir şey için tebrik etmek istiyorum. Sizin o çinekop dedikleriniz, tebliğde ne yazık ki lüfer olarak geçiyor. Siz 14 cm.i bulan balıklara çinekop demişsiniz ve daha büyük olanlara da sarıkanat. Balıklarınızın büyüklükleri iyi görünüyor ama hiçbirine lüfer dememişsiniz. Sizi bunun için kutlarım. Bereketli avlarınız olur ve lüferler oltanıza takılır umarım, rast gelsin.
Aydinlattiğiniz Için çok Teşekkür Ederim. Resimde önde Duran Baliklara Köprüde Sarikanat Dedikleri Için Bizde Onlara Sarikanat Diyoruz. Bu Baliklara Lüfer Demeniz Beni çok Mutlu Etti. Tekrar Teşekkürler.