Sevgili Balık avı seven kardeşlerim, bu avımda fazla yorum yapmaya luzum hissetmedim, sedece gereken buydu ben de onu yaptım. Bizler Olta balıkçıları olarak küçük balıkları tekrar denize zaten salıyoruz, ben büyük balık avlayıp onu denize bırakan balıkçılardan değilim, o tarz balıkçılık Sportif yakala bırak diye anılıyor Sportif balıkçılık sınıfına giriyor, büyük teknelerle, çok modern ve son derece pahalı tekneler ve çok modern takımla sadece büyük balıkları yakalıyorlar ve tekrar denize geri salıyorlar.
Tebrikler Orhan amca, umarım kilo üzerleri de denk gelir. Sinarit balığı benim için özel bir balık. Neden bilmiyorum ama yakalamayı çok istediğim balıklardan. Trança ve lagos türü iri balıklarda var mesela taş balıklarından ama sinarit bana daha bir şirin geliyor, belki de yakışıklı. Umarım bana da birgün rastgelir. Nice güzel avların olsun.
Teşekkürler Tezcan kardeşim, artık yapılması gereken bir davranıştı, ben sadece örnek olması için konu açtım. Dediğin gibi daha çok kişinin öğrenmesi ve tatbik etmesi gerekli, öğrenmeye ve denizlerimizi korumaya devam.
Senin güzel arzuların yerine geldi ve Sinariti dostlarla beraber ızgara olarak yaptık, sana da rastgele sevgili Volkan kardeşim, sevgiler.
Değerli Levent bey kardeşim, bu güzel yorumunuz için sizlere teşekkürlerimi sunarım, bu övgüleri, hele örnek bir insan olmayı haketmek çok zor, ama bu değerlere ulaşmak için daha dikkatli olmaya çalışacağım, sizlere Sivrice cennetinden sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum, hoşçakalın.
Sevgili Oktay kardeşim çok teşekkürler, sadece yapılması gereken sıradan bir uygulama, küçük balığı salarım, büyük balığı dostlarımla yanında da anzorot, götürürüm, sevgiler, inşallah sen de gelirsin beraber avlanırız, sevgiler.
Duyarlılık ve örnek davranışınızdan dolayı tebrikler üstadım, umarım bu balık büyüyüp geliştiğinde tekrar size denk gelir inşallah :thumb:
Çok teşekkürler sevgili isa kardeşim, ben öyle inanıyorum ki artık herkes benim gibi küçük balıkları tekrar denize atıyordur, sevgiler.