Geri Dönüş Yaptım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında emrahsekin tarafından paylaşıldı.

1. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina sa55, okuma Cedros 55
    En İyi Avı:
    En iyi av GERİ BIRAKILAN avdır.
    Herkeze selamlar. Arkadaşlar 5-6 yıldır ilk kez balığa çıkacağım. Önceden sürekli giderdik olta olsun serpme olsun düzenli her hafta gitmeden durulmazdı. 6senedir ne oldu nasıl olduysa birden kesildi. Şimdi yeniden canlandı. İki adet teleskop kamış olta aldım kendime. Biri SHIMANO 2500 RA makine ve ALBASTAR 2504 KAMIŞ 360CM diğeri SAVAGE EP300 makine ve ALBA STAR 3233 KAMIŞ 450CM. Diğer ufak tefek eksikleri tamamlıcam. Ricam ise seçimler orta sınıf oltacılık için uygunmu hem deniz hem tatlı suya gitmeyi düşünüyorum çünkü. Birde Bursada kıyıdan balık tutabileceğim merkeze çok uzak olmayan bir yer önebilirmisiniz. Denizde olur gölde. Şimdiden teşekkürler

2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Kamış ve makineler pek uyumlu gelmedi bana. Ayrıca;

(2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır. (Değişiklik, 5.11.2008 tarih/27045 sayılı RG)

Ayrıntılı bilgi için;
    http://www.kkgm.gov.tr/teblig/2008-49.html

3. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    o marka makinanın başka bir modelini kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem..