Herkeze selamlar Cuma iş çıkışı boğazın sessiz sedasız bi köşesinde rapala sallayıp sitres atayım dedim. Nerdeyse her attığımda bi dişli oltamdaydı toplamda 61 adet dişli aldım (Trabzonlulara hediyem olsun ) Kollarım ağrıyor şuan ama inanılmaz müthiş bi avdı. Hava karardıktan sonra yemliye döndüm yemlide aynı şekil at çek devam etti.Tabiat ana doğum günümü en güzel şekilde kutladı Herkese rast gelsin He bu ara Tarabya tim dün asıl amacım sizin yanınıza gelmekti şurda bi iki sallayım sonra tarabya buluşmasına giderim dedim ama herşey bu bi iki sallayışla başladı ve kafamı kaldırdıgımda saat 11 olmuştu
Maşallah Emin kardeş neler yapmışsın öyle !Trabzonu bulmuşsun. Tebrikler.Güzel avlarının devamını dilerim..
ortalama 100gr dan limit aşımına takılmışsınız ama bende yerinizde olsam bu avı sonlandırmak istemezdim heralde.. afiyetle..
o tuttuğun sahteyi 2 ay önce 1 tane alarak keşfettim sonrasında 3 tane aldım şimdi 1 tane kendime 8 tane de babamla kardeşime aldım.
Zevkli bir oldugu asikar. Yigidi öldür hakkini yeme. Her ne kadar avciligini sevip saysam da standart olma adina yazmak durumundayim Emin kardesim. Malesef avinda limit asimi olmus.
Haklisin kiloda limit asimi yaptim ama samimiyetinize guvenerek koydum bu raporu iki kiside av yaptik diyebilirdim Bi iki kilo astim limiti ama inanin bilincli yapilan birsey degildi zaten yeter degip avi sonlandirdim iyi biliyodumki iki uc saat sonra balik yine cok yapicakti benden bu kadar degip kestim avi
Tebrikler çok güzel av yapmişsiniz.. Ama bizim yanimiza gelseydiniz balik yakalayamazdiniz zira biz bol bol muhabbet ettik kokteyl tadinda takildik. Tarabya dün gece verimsizdi pek balikta alamadik..
emin helal olsun bir kayboluyon bir geliyosun ellerin dolu herzaman bereketli güzel avların olmasını dilerim nasibin açık olsun rast gelsin
Demin Ayazı Yiyip 1 Sarıkanat 15 İstavritle Eve Döndük .. Resimlere Baktım Şimdi Camdan Atlamaya Gidiyorum Şaka Biryana Şansınız Açıkmış Başarılı Bir Av Tebrik Ederim
Sahte şu 2 tl olanlardan galiba. İmrendirici bir av gerçekleştirmişsiniz. Sonuçta 5 kg limitini bir tarafınızda tartı yoksa nereden bileceksiniz Afiyet olsun.
tebrikler emin kardeşim.kaç gr kurşun nasıl bir takım kullandınız.bilgilendirirseniz seviniriz.kaç cm sahte kullandınız.teşekkürler.
bunları yakaladığınız sahtenin markası seri numarası nedir netten aynı sahteyi bulup link atabilirmisiniz iş yapan sahte lazım
tebrikler Emin maşallahın var dün bende balıktaydım ama seyrekti biraz, bide taze yem olayı kötü oluyor, 2-3 günlük tezgah balığıyla tutmaya çalışıyoz