Arkadaşlar Fethiye'de GES bulamadım anladığım kadarıyla Gelibolu tarafında üretilen bir yapay, çevresinde satılan yeri bilen var ise satan dükkanın telefonu yada parasını göndererek almamda yardımcı olurmusunuz Şimdiden teşekkürler Rastgeleyin
GES i bilmem ama aynı paraya çok iyi bir ürün önerebilirim. Üst tarafta Cengiz Balıkcılığın reklamı var, Oraya tıklayıp iletişim bilgilerini alabilirsin. Cihaz budur :Üstelik GES den daha ucuza gelir vede inanılmaz bir aksiyonu vardır. http://www.cengizbalikcilik.com/index.php?job=gallery&subjob=resimgetir&resimid=348
fethiye civarında birçok arkadaşımız ges'leri iş yapmadığı için takım çantasına kaldırmış durumda, ama bu demek değil ki siz iyi avlar çıkaramazsınız,
peki beni ges sahibi arkadaşlarla buluşturma şansınız varmı ? muhtemelen tanışıyoruzdur ama ben önceden planlamadığım sürece pek karada olmuyorum
Ges dedikte aklıma Fethiye den Gelibolu ya gelen bir arkadaşım geldi,kendisi motor yat sahibi ve turist gezdiriyor gezi esnasın da da bolca palamut avlıyor yoksa boşunamı geldi acaba.Kalın sağlıcakla. (Sen yine adresini yaz dostum kendi çantamdan sana bir tane hediye edeyim.)
Gelibolu sahteleri özellikle o yörede kullanılmaya başlamış ve sanırım bugünlere gelindiğinde üzerinde bayağı araştırma ve emekle son halini almış bir yapay yemdir. Kendi ağırlığı ile, kullandığınız misina veya ip,kamış, makine özelliklerine bağlı olarak gayet uzak mesafelere atışı kolay olan bu sahteleri, ben şahsen gerek Saroz'da gerekse Sivricede bizzat denemiş olup neredeyse balık almadan dönmedim. Melanur, levrek, hatta zargana bile yakaladım. İmalatını yapan bir çok kişi olmasına rağmen içlerinden pek azı gerçek randıman vermektedir. Bu sene Marmarada da benim için vazgeçilmez sahtelerden olacak, at çek avında çantada olmazsa olmaz gibi benim için, kullanmamış olanlara tavsiye ederim. Rasgele