iki adet 30 grlık ges sahte balık alacağım resimli olarak önerılerınız nelerdir özellikle tayyar tunç abinin yapmış olduklarından iyi günler dilerim
Ges almadan önce buraya bakın demişsinizde ben bakakaldım hala sayfada satınalma ile ilgili bir bölüm göremedim bunlar satılık mı değil mi bir bilginiz varmıdır acaba? eğer satılıksa baya bir kolaksiyon yapılacak sahte var özellikle levrek için.
bu ürünler adana da bir arkadaş tarafından elde yapılıyor. bizzat denedim. GES ten çok farklı diyebilirim. Resimde görmüş olduğunuz tüm ürünler satılık ve ön sipariş ile yapılıyor. İletişim : https://www.facebook.com/fishhunteradana Tel: 543 838 7429
ben kullandım, saros da henüz balık yakalayamadım, ama yakalayanı gördüm. google görsellerden bakmışsınızdır muhtemelen ama hatırlatmak istedim yakalanan balıkları görebilirsiniz. wtd tekniğiyle kullanılması uygun görülüyor, yapısı itibariyle pek rüzgar tutmuyor desem yeridir atarken uzak mesafelere de ulaşıyor. eh malum 18-25 gr ağırlık aralığında olmasıda etken tabi.. turuncu olan ya da kafa ve kuyruk kırmızı yanları fosforlu yeşil renkte olanları çok tutulan sahtesi. ayrıca geslerde hepsi el işçiliği ve çok zahmetli rasgele.
gerçektende elinize sağlık, kim yapmışsa kusursuz yapmış, işçilik gerçekten harika, gese benzer sahtelerin aksiyonu önemli, birde videoda görmek lazım