Melike Demirağ “Duyun Beni” için şunları söylüyor: “Duyun Beni” dünya için yazılmış bir şarkı. Dünya bizim anladığımız kelimelerle değil ama kendi diliyle zaten uzun zamandır bizimle konuşuyor ve bize bindiğimiz dalı nasıl da kestiğimizi söylüyor. Tüm bu kasırgalar, seller, değişen mevsimler, kuruyan dereler, kuraklık...Tüm bu felaketlerin söylediği şey aynı: Duyun Beni! http://www.greenpeace.org/melikedemirag
Guzel mesaj vermeye calismis sevgili Melike Demirag, Greanpeacle ortak bir proje icersinde sanatini yapmasi da ayrica kayda deger.Doga icin ayaga kalkmasi muhtesem. Ancak bir kucuk ironiyi de ifade edemeden gecemiyecegim. Su uyan kelimesi bana ozellikle Melike Demiragin seslendirdigi bu sarkida itici geldi...Yani kendisine ve sanatciligina cok saygim oldugu halde... Bilmiyorum size de oldu mu?Demek istedigim bana boyle bir sey oluyor... Garipmiyim neyim?...
sen öyle hissediyorsan vardır mutlaka bir şey hüseyin abi .ben görüntülere odaklandıgım için sözlere çokda dikkat etmedim.akşam birdaha dikkatlice dinleyecegim sevgiyle kal abicim