13.02.2010 da Ankara Batıkent GİMSA alış veriş merkezinde 40-50 cm lik turnalar satıldığını gördüm.Bu tarihte yumurtlama dönemi olmasından dolayı avlanmasının yasak olduğunu biliyorum.Peki bu turnalar kim tarafından yakalanıp ticareti yapılmaktadır.Bu durumu nereye şikayet etmeliyim bilen arkadaşlar yol gösterebilir mi?
şikayet etseniz de cevapları hazırdır "" efendim bunlar buzhane malıdır daha önce tutuldu şoklandı buzhaneden aldık"" derler "minare-kılıf" meselesi
Şikayet merci neresidir? Bu gibi durumlarda kime şikayet edilmeli? ayrıca buzhaneden gelse bile hangi buzhaneden ne zaman alındğını ispatlaması gerekmez mi? buzhanden çıkışlar faturasız irsaliyesiz mi yapılıyor?
İlgili bölge zabıtası. Şikayeti yazılı yapabilirseniz daha etkili olur. İlgilenmeyeceklerini düşünebilirsiniz ama ilgilenirler merak etmeyin. Sonuçta bilgi edinme yasası var.
Ankara Tarım İl Müdürlüğüne direkt olarak şikayetiniz mutlak çok etkili olacaktır.Zabıta bakmaz o işler bende marketçiyim oradan biliyorum.
Fotoğrafladınız mı? Kötü reklam kadar yaptırmcı bişey yoktur aslında. Nasıl ne sekilde yapılacağını bilmek yeterli bence... Yinede şikayetinizi yapın.
marketlerde satılan tebliğ dışı balıklar hakkında site yönetimi olarak ortak bir uygulama üzerinde çalışmaktayız, bu çalışmamız neticelendiğinde tüm detayı sizlerle paylaşıp ortak hareket etmek üzerine paylaşıma sunacağız,
Sadece ordamı var? İstanbulda istinye carrefourda, beşiktaş realde turna var. Üstelik bazıları limit altı.