Geçtiğimiz hafta dayım bana misafirliğe geldi. Alkol kullanılan bu misafirlikte dayım, bir markette ettiği alışverişe karşılık kendisine hediye olta verileceğini,ve benimle tekrar balığa giderek ilk ve son balık maceramızı sürdürmek istediğini beyan etti. Ben bunu yememekle beraber, alkolünde verdiği coşkuyla sevinç ve temenna gösterisinde bulundum(çok konforlu bir arabası var). Bu marketin limiti dolmasına rağmen kendisini oyaladığını,onların olta takımı getirmese bile kendisinin bir takım alarak benimle muhakkak balığa çıkacağını beyan etti .............. bu boşluğu dayım olduğu için ben doldurmuyorum sizde doldurmayın nede olsa dayım ........ Neyse.............. Ben hafta sonunu iple çekiyorum. Hem dayımla balığa gideceğim. Hem benden daha az bilgili birine hava atacağım. Hemde toplu taşıma araçlarında sürünmeyeceğim. Ama hafta sonu kar başladı Boran başladı Tipi başladı iyide be dayı balıkçı bunu dinlermi.? Nihayet beklediğim telefon geldi, arayan dayım;yeğenim hava çok bozuk balık iptal Şimdi bana hava, balık muhabeti yapmayın . Şartlandırmıştım. Hazırlanmıştım. Bilenmiştim. Ben şimdi bu dayıya ne diyeyim.? ................ .................. ..................... ............ ................... Boşlukları siz doldurmayın. yinede o benim dayım Size ne oluyor anlamadımki? Haydi kardeşim siz oltanıza bakın,misinanıza bakın. Gerekirse ben doldururum. Haydi. Haydiiiiiiiiii..... Selamınızı söyleyeceğim dayıma söz...........
............ aha bu boşlukta ve de bu boşlukta ............... yazdıklarımı o dayına selam olarak iletiver Cemalim. Teşekkürler gubani. Gece vakti iyi gitti. Yüreğine sağlık. Özletmiştin kendini, tam zamında geldin yine.
Huysuz dayının huysuz yegeni. Di hadi get, gözüm görmesin. Allah-Allah. Uyhum geldi, yatacağam. Neyse, sene de ey geceler gine de.
... ......... ..... .......... .......... ..... ... ... ... ............ ............... . ..... ......... .... .. .... ... ....... ......... .. ..... . ..... ........... ....... Demek bu konuda sessizce sohbet böyle yapılıyor.Uyalım kurallara
Boşluk konusunda bana hiç yer kalmamış , varsın öyle olsun . Dayı mevzusuna gelince benim dayım ekmez ...... ekilir. Nasılsın kardeşim , bayağı zamandır hasret kaldık sana ve yazılarına , tekrar hoşgeldin.
İsmail kardeş sen de hoş geldin.Cemal kardeşim balığa bir gidebise rahatlayacak ve gülcemalini bizden esirmeyecek de bakalım ne zaman. Hayalet gibi bir gelip kayboluyor.