gitti güzelim kamış ve sevgilim :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında hızır şeref gültekin tarafından paylaşıldı.

1. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    herkese selamlar eder rasgele diyerek yazmaya başlamak isterim üç gece önce4 eşkine tutmaya gitmiştim büyük şimano makinamla beraber eşkine de haliyle kalama kapalı oluyor benim takımlarımda sert rüzgar başlayınca apar topar geri dönmüştüm biraz da uykusuzluk bayağı üşütüyor adamı neyse abi geşçen gece de kanım kaynadı levreğe niyet işten çıknca doğru denize sevgilimle buluşmaya gittim canım benim önce ona hediye olarak bir iki tane sarı kaya balığı ve bilimum teke aldım sanki randevu yerine benden önce gelmişti opltayı suya attım gezer kurşun üçlü fır döndü birde 30 gr kurşun ile beraber iki adet kaya balığı atar atmaz daha balıklar deli gibi oynamaya başladı yahu dedim ne kadar hareketli balıklar oltayı taşa sıkıştırdım arkamdaki malzemeleri uygun yere koymak için döndüm ve one çatırrt döndüğümde kamışı göremedi taşa sıkıştırdığım yerden kırılmıştı kamışım suya doğru yatmıştı misinamda kayaların arasına girmişti mantar sap darma dağın halde kamışı elime aldım ama taşın altından geçmişti çıkaramadım ne kadar üzüldüm bilemezsiniz bu kıtlıkta gitti bi kamış ve mustad ultra point balon iğnelerim vede zarar verdiğim sevgilim :( ne yapalım buda ders olsun artık kalama açsaydım bu randevu çok güzel geçebilirdi değil mi ALLAH kimseye bhöle acı vermesin arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın balığı kaçırmak değil üzüntüm ona zarar vermek beni üzüyor bi abimizin imzasında olduğu gibi büyük balık bir seferde tutulmayacak kadar değerlidir size bol avlaklar dileğiyle ras gele

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    senin ve balığın adına üzüldüm şeref inşallah birdahaki sefere kalamayı gevşetmeyi unutmazsın:(

3. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ders oldu bana şimdi buna kesin çözüm bulacağım eşkine ayrı takım olacak diğer balıklar ayrı a,takım o zaman böle bişe olmayacak inşaallah

4. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    tam anlamış değilim kalama açık olmadığı içinmi kamış kırıldı eğer bu yüzden ise vayyy derim ne balıklar var yada nasıl kamışlar var:)

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Bu ders olmuş sana, ama vardır bir hayır. İnşallah bir dahaki avlarında daha irilerini yakalar resimlerini bizlerle paylaşır, kullandığın takımdan misinaya, kamıştan yeme detaylı bir rapor yazarsın;)

6. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    geçmiş olsun bir dahaki sefere sevgilini öpersin:D rasgele

7. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    takımlar kendimden

kusura bakmayın yazmayı unuttum galiba her zaman unutuyorum kamış albastar carina (yaklaşık 3 yıllık ) shimano alivio 600 makina misina berkley trline ,40 misina bir adet 30 gr gezer kurşun bir adet stoper küçük bir tane fırdöndü ve dicle floura carbon 0,30 mustad ultra point 01 numara baloon adı yanlış olabilir hani şu levrek için özel olan ve yemim 14 15 cm lik iki sarı kaya balığı iskorpite benzeyenlerden işte benim takımım imla hataları için de özellikle özür dilerim

8. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Olur böyle şeyler,Sevgili Hızır Şerif.
    Bende gecenlerde kalama ayarını yeniden yapmayı unuttuğumdan balığım önümde misinamı anında koparıverdi.Makaran güzel ona uygun bir kamış alırsın.Şunu ekliyeyim;Kalama ayarını makaranın üstünden değilde,kamışının ucundan yap.Sanki balık asılıpta cekiyormuş gibi.Hafif sağılmaya başladığı zaman aayar tamamdır.
    Sevgiyle kal

9. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    geçmiş olsun yenisine sağlık

10. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    baba sen olta ile mi avlanıyorsun yoksa at çek için bahsediyorum yoksa tekne arkasından mı salıyorsun çok merak ediyorum beni aydınlatırmısın babacım kullandığın malzemeler sır mı yoksa bu kardeşlerine de anlatmayı düşünürsün affına sığınarak sorayım hazır burdasın