Merhaba dostlar, çok fena org'um geldiği için hafta sonu kimseleri beklemeden kaçtım balığa (bizim modlara kalırsak )24 kasım cumartesi akşam üzeri Gümüldür'e vardığımda vakit bi'hayli geç olmuştu,eh fenerinde maçı var,boklu kebap sardalya,roka,ve işte o malum içecek nedense balık tutma arzumu kırdı,sabah ola hayır ola deyip sabahı ettim ama gecenin ilerleyen saatlerinde bizim masa kalabalıklaşınca sardalyaların ruhuna el-fatiha,kaldım boru kurtlarına.25 kasım pazar saat 08 avlağa girdim üç olta suda ama ne gelen ne soran var ,saat başı yemler yenisiyle değişiyor ama nafile,can sıkıntısını gidermek gayesiyle ekmek içi ile ilaryaları beslerken saat 10.50 beklenen an! başladı kamışın birisi ucundaki zil'le beni selamlamaya,gayri ihtiyari tasmalayıp kamışı yuvasına volta ettikten sonra,boştaki iki kamışı sarmaya çalışmamım nafile bir uğraş olduğunu anlamam pek zor olmadı,yok beklemeye tahammülü,belliki balık kallavi kısa bir uğraştan sonra biraz ıslak ama mağrur,kucağımda balıkla(yanınıza kepçe almazsanız böyle olur)savaş kazanmış komutan edasıyla malzemelerimin yanına dönerken seyircilerin alkışları hala devam ediyordu.İki saat daha beklememe rağmen gelen,giden olmayınca bu günkü nasibimiz buymuş deyip düştüm dönüş yoluna tuttuğumda daha büyüktü ama üç sat sonra tarttığımda bizim çipura 800gr geldi
Tebrikler Mustafa abi. Sen modlara bakarsan seneye yaparsınız bir org. İyi ki gitmişsin. Dedim ben onlara, Mustafa abi org. istiyor acele edin dedim ama nafile. Şimdi çipura tutamadıkları için dertlerine yansınlar. Çipura çok güzel, ellerine sağlık. Bereketli avlar dilerim, rast gelsin.
Tebrikler Mustafa abi çok güzel bir çipura . Organizasyon olacak incelemeler devam ediyor, inşallah hep beraber tutarız balıkları.
Mustafa abim, güzel davetine karşın seninle gidemedim, tutamadım, dönemedim Hem sana hem de balıklara özlem vardı ama olmadı İnşallah bir daha ki sefere diyelim, avınız çok güzel afiyet olsun Mustafa abim
Sevgili Mustafa ağbicim,çok değerli vede güzel avını tebrik ederim. Abi sen nezaman dedin de biz yapmadık, gitmedik, Ne zaman nerede istersen abi,kaç kişilik olsun org. sen emret yerine getirelim abi