bu efsane balıkla ilgili konu açmak istedim.bu sayfada fikirlerimizi paylaşalım.bu haftasonu saatlerce beklediğim avın ödülünü bu balıkla aldım.bilindiği gibi bu balık eşiyle gezer.eşi yakalanan karakulak o civardan ayrılmayıp eşini arar.eşini yakalamaya çalışıyorum.bakalım yakalaya bilecekmiyim....
http://www.hizliresim.com/ buradan , sağ üst köşede "chosee files" var.. ona tıkla resmi bul ..tamam de..remi yükle de... 3 tane kutucuk açılacak... ortadaki forumların içindeki yazıyı komple kopyala... foruma ilk açtığın mesajı düzenlede..ve buraya yapıştır... kolay gelsin ...
Oncelikle tebrik ederim.esiyle gezdigini baska avcilardanda duymustum ne derece dogru bilmiyorum.minekop tecrubem cok fazla yok.fotografi verecegim linke bakarak ekleyebilirsiniz www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041&highlight=fotograf+yukleme
Bizde İskenderun Nato iskelesinde yakalamıştık.Arkadaş,yav sert bişey geliyor filan dedi,çekti çektibaktım suyun üstünde ters dönmüş bir yaratık var.Abicim ölü balık mı tuttun lan filan derken bir çektik karakulak.Fotoğrafını yayınlıyayım size.
Cok bereketli bir av olmuş tebrik ederim.yem ne kullandınız? Takim düzeneği nasildi merak ettim bu minekop beni pek sevmedi oltama gelmiyor
Ben İnan Abi'ye "Yumurtalık'da Minekop da mı varmış?" dediğimde bana Yumurtalık'ın verimli bir Minekop merkezi olduğunu söyleyip herkesin içinde rencide etmişti . Ama Cem , sen bile yakalayamıyorsan benim bir günahım yok.
Minekopla baracudalar beni pek sevmiyorlar yumurtalikta cikan oyle garip turler varki kalkanda ciksa sasirmam artik
Gezer kurşunlu,2 köstekli yatırma takım.Yem olarak ta parmak kalınlığında boru kurdu.Kutlar harbi iyiydi ama.
Baya kalinmis kurtlar tabi kendi parmagima gore dusununce :d bakalim bu kis. kendileri beni sevmesede zorla guzellik yapacam
Yumurtalikta surekli degisik isimlerini duydugum baligi paylasmak istiyorum arkadaslar. Bahsi gecen balik minekop.yoresel ismi diyecem ama baska yerde de duymadim ozellikle ikisini. herkes farkli cagiriyor :d duyduklarim sunlarlardir.karakulak,hırmıdal, halili,gargür,sariagiz,muskar. Sanirim, muskar halili sariagiz dedikleri granyoz Digerleri de minekoptur ama burda minekopa 6 ismiylede hitap ediyorlar