Göcek de tekneden balık avı ile ilgili soru

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında nida tarafından paylaşıldı.

1. nida

nida Nida AKIZ

Herkese selamlar;

Çok çok amatör olarak balık tutuyorum.

İstanbulda boğazdan çapari ile istavrit, karides veya midye ile de izmarit tutabiliyorum.:D

Şimdi bir süre sonra bir yelkenli ile göcek çevresinde bir hafta geçireceğiz ve oralarda hangi balıkların ne şekilde tutulacağı ile ilgili bilgilenmek istiyorum.

Oltalarımız, istanbul boğazında kullandığımız türden. Gerekirse misinalarını da yenileyebilirim.

Yukarıdaki balıklardan başka balık tutmamış birisi olarak bana mümkün olan detayda bilgiler ve öğütler verebilirseniz ben de birşeyler denemek istiyorum...

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

:)

2. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    3 yıl önce bu zamanda birkaç günlüğüne adaya gittik, gider gitmez adada bir arkadaşın teknesiyle hem keşif yapmaya hem balık tutmak için çaparileri deneyelim dedik. Attığımız çapariler hiç boş gelmiyor ve çeşit, çeşit balıklar vardı, 3 gün buyunca sabah öğlen akşam balık ziyafeti çekmiştik.
    Çapari veya yemli takımla çok iyi balık alacağından emin ola bilirsin,

3. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    oo yeLkenliyle acıLıyorsunuz demek sen bana anzaran daha şansLısın hadi bakaLım eylul 13'te görüsürüz arkadasım :)