arkadaslar bunlarda benim nacizane baliklarım yıllardır tutarım ama ilk sefer resim aldım teknolojiye ayak uydurduk
SLm Halil Aklima hersey gelirdide balikta karsilasabilicegimiz karaman godet barajinda balik tutarken karsilasabilecegimiz ama boyle bir forumda senin resimlerinle karsilasacagim aklima gelmezdi sazanlar yakisikliymis emegine saglik .. Su siralar alabaliga gidiyoruz ama mevsim sartlarindan olsa gerek kisir bi donem yaz mevsiminin gelmesini sabirsizlikla bekliyorum av yasaginin bitmesinin ertesi gunu aticam kendimi baraja
Vallahi dogalmi nasil bilmiyorum kardes benim favorim sazan avidir bu barajda halil kardesimin resimlerinde goruldugu gibi yillardir sazan avlariz .. Barajin icerisine bir alabalik ciftligi kuruldu 2 yil gibi bir suredir aktivite gosteriyor .. Duyumlarimiza gore ciflik gorevlileri bir kac kafes alabalik kacirmis sayisida az sayilmaz cunki sansin yave giderse cok iyi balik tutabiliyorsun.. Yeni alisa gordugumuz bu avin nezaman yasak nezaman serbest oldugunu bilmiyoruz . Normalde sazan avinin yasak oldugu aylarda jandarma ve tarim il mudurlugu gorevlileri denetleme yapiyor yasak oldugunu halde avlananlar olabilir diyerek .. Ama su siralar alabalik avina rabet olmasina ragmen ne yetkililerden bir aciklama aldik nede bir denetleme soz konusu ..
Sizin tuttuğunuz gökkuşağı alabalığıymış anlaşıldı. Yani doğal alabalık değil. O nedenle karışmıyorlar size.
2.resimde balığı yakaladığınız takım yaylı hamurlu takım mı? yanlış mı gördüm? sazanlar güzel. tebrikler
Halil bey son kez mi kullandı bilemeyeceğim, zira bu av tebliğ yayınlanmadan önce yapılmış bir av. Tebliğden sonra kullanmamış olabilir. Ama Celalettin arkadaşımızın profilinde favori oltası küspeli dip takımı olarak görünüyor. Konu hakkında bilgi veririrse, biz de kendisini bilgilendiririz.