2 yıldır kullandığım kasık çizmemin ağında bir açılma var tam yapıştırılma yerinden çanakkalede yapan varmıdır yoksa ben kendim yapabilirmiyim ???? (konuyu açacak uygun konu başlığı bulamadım buraya açtım)
güzel bi konuya değinmişsin forumda hiç tartışılmayan bi ekipman gerçekten çanakkalede çok rağbet gören bi ürün bende birtane edinsem uygun fiyata diye düşünüyorum acaba kaliteli birşey uygun birfiyata ürün bulabilirmiyiz
Valla kalitelisi 100 liradan falan başlıyor sanırsam damlar falan bende gezer marka var 2 sene önce 35tlye almıştım ama hiç görsel değil bazen balık dönüşü çıkarmak zor geliyor iskeleden eve gideseye kadar herkes alien görmüş gibi bakıyor birde bu delinme ayrılma muhabbeti can sıkıyor daha öncede dizin altında biyerleri yırtılmştı onu yama ile hallettim ama busefer zor olacak gibi duruyor.
geçen ay ben aldım boy çizme..Palalı marka..İçi miflonlu askıları ayarlı falan.. http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=14415 adresi budur.. Daha kaliteli bir şey istersen 200-300 TL`yi gözden çıkartacaksın..
sanırım zıpkıncıların kullandığı neoplan yapıştırıcıları ve yamaları işini görür. Araştırma alanın sanırım zıpkıncıların alıveriş yaptığı siteler yada dükanlarda ürünü bulabilirsin