ıspartada yaptığım güzel bir alabalık avı aslında videomun devamı vardı fakat makınenın sarjının az oldugunu farketmemısım ve cekım yarım kaldı yınede guzel goruntuler yakaladıgımı dusunuyorum bu guzel goruntulerı de sızınle paylasmak ıstedım avım lımıtler dahılınde 8 balık ıle sonlandırılmıstır 3 balıgı da kucuk olmamasına ragmen dıgerlerınden boy olarak kucuk oldugu ıcın bırde 8 balıgın bana yetecegını dusundugum ıcın gerı saldım teşekkurler.... http://www.youtube.com/watch?v=GCNILuboGhc
Tebrik ederim güzel bir av yapmışsınız geri saldıklarınız içinde ayrıca tebrikler Video ile raporda ayrı bir güzel olmuş
Tebrikler, avın görüntüleri belgesel edasında olmuş. Sonuna kadar izlerken içimden tek bir cümle geçti, -kış gelse de gök alaya gitsek... Devamı rast gelsin...
değerli yorumlarınız için cok teşekkurler fakat avlak yerı bende kalsın ondan sonra boyle keyıflı avlar malesef yapamıyoruz... güzzel yorumunuz için çok teşekkur ederım
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim söylediğim gibi avın devamını da izletmek isterdim ama makinenin acizliğine uğradım inşallah bi dahaki raporda ...ispartadan selamlar
Şükre bey bu av için iğne olarak ne kullandnız? Yeni başlayanlar için açıklayıcı bir kaç cümle yazarsanız sevinirim. Makina, kamış ve misina var gerisi yok bizde. Başka nelere ihtiyacımız var? Tebrikler güzel bir av videosu ve açıklaması olmuş.