gökçeada balık

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mavipire3939 tarafından paylaşıldı.

1. mavipire3939

mavipire3939 faik öztürk

ben gökçeadaya gideceğim nasip olursa haftaya oradayım.. teknem yok.. uğurlu limanından kıyıdan avlanmayı düşünüyorum.. rapala iş yapar mı..? yem olarak karedes tuzladım, sardalya tuzladım başka hangi yemleri tavsiye edersiniz..? uğurluda yemi nasıl temin ederim..? bol bol ikili dip hazırladım.. limandan şıp şıp iş yapar mı..? çok şey sordum ama tavsiyelerinizi bekliyorum..

2. tarvas

tarvas TALHA ARVAS

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 9 2.40 (10-40 GR), SİLSTAR 4.20 SURF
    Favori Makine:
    OKUMA RTX 40S, RYOBİ EXCUSİMA 8000Vİ VE 4000Vİ
    En İyi Avı:
    LEVREK 1 KİLO, ZARGANA, 40 CM TURNA
    Liman çok ilginç bir yer, bazen çok iyi balık yapiyr bazende kupa dışında birsey çıkmıyor. Yanina yem olarak sulunezde al derim. Gökçeada balik halinde karides var diye biliyorum ama sen yine de tedbiren almissin . Spin düşünüyorsanız yanınıza sarili turunculu strikepro sahte alin sabah erken saatler levrek ihtimali var. Bol Karagöz ve kupa balığı alacağınıza emin olabilirsiniz, balik olursa. Birde unutmadan limanin ucundsn açığa capari sallayin 75 gr kurşun ile akşam saatlerinde eşşek istavriti oluyor, her ne kadar tadini begenmesemde :)) tutuyorum. ..

Şimdiden rastgele, raporlarınini bekleriz.

3. PYROMANE

PYROMANE Tolga

Favori Kamış:
    Cinnetic 3.30 40-120 shore jig
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    En İyi Avı:
    Levrek 3 Kilo
    Talha abiye katılıyorum bazen balık çiftliği gibi oluyor gece oynaklar hiç bitmiyor bazende çok sakin. Balık türlerinde çok zengin olduğu için her çeşit av yapabilmek mümkün gece atcek yapacak olursan ışığın altından kaç 11cm sırtı sarı yanlar beyaz altı turuncu sahte ile 25 30cm 3 adet istavrit azmanı almıştım geçen hafta. Hava yatiksa özellikle sabah vakitleri su üstü denemelisin ama dugumlerini sağlam atmalisin herşey gelebilir :) rüzgar karsindaysa eğer tam sağında küçük bir plaj olacak orayi. paralel olarak limandan tarayabilirsin.Küçük kasiklarla veya light jiglerle zargana alıp gece canlı bırakma yapabilirsin. Yemli avlarda sol tarafındaki kayalarda bolca teke vardır yakalarsan eğer çok zevkli bir av gecirirsin. Feribotun yanastigi kuzulimanini es geçme akya palasi, Torik , levrek , yılan balığı , çok sayıda melanur, izmarit, iri karagöz , cipura, mirmir,mercan alabilirsin. ayrıca kalekoy jandarma önündeki kumsaldan 3 hafta önce öğle sıcağında 1 adet luferi kandirabilmistim hansen pilgrim blue silver kaşıkla. Yazacaklarim bu kadar umarım şansın yaver gider sonuçta balık yoksa tekniginde bi anlamı yok :) RASTGELE