Gökçeada İçin Yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Antrikok tarafından paylaşıldı.

1. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    Sevgili forum sakinleri Herkese Bol Balıklı Günler İçin Rastgele ,

Bayram Tatilini Arkadaşlarla Gökçeadada Geçirmeye Karar Verdik Bölgeye Yabancıyım Bilgisi Olan Arkadaşlardan Yemli İle Ne Avlayabilirim ve Yanımda Ne tür Yemler Getirmeliyim Bu Konuda Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim.
    Herkese Şimdiden Teşekkür Ederim.

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Gökçe ada kıyıları,geniş bir sığ alanla çevrilidir.(sığ derken 1-2 m değil tabi),bu sığlık alan yavru balıkların bolluğuna yol açtığından,kıyı avcılığında yemli avında sıkıntıya yol açıyor.Avcı balıklar ,bu bollukta sahtelere de nazlı davranıyor.Yani çok fazla bir beklenti içine girmeyin derim.
    Şu sıralar ,zargana,melanur avına yönelik verim alabilirsiniz.(melanura gece,iri şamandıra,1/2 metre derinlik,5-6 no kısa pala iğneli kıbrıs tipi oltaya sardalyanın kafa hariç bölümüne dolayarak atarsanız balık alabilirsiniz)
    Lüfer,levrek yokmu vardır mutlaka ama,tekne lazım.(oranın levreği,lolipop çubuğundan yapılmış takıma bayılır,melanur ve zargana da saldırır)
    Liman çevreleri,iri kefaller barındırır,ona uygun takımda bulundurunuz. İç kısımlarda 5 adet gölettede balık mevcut,ancak yasak durumunu kontrol ediniz.

3. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    Gizlikoy yıldızkoy kelekoy de rahatca avlanırsın askerlimi orda yaptım 15 ayım gecti baya avlanma fırsatı buldum tabi komutanlara tuttum bende keyif yaptım:)yem olarak sana tavsiye ettegim deniz kabukluları ici dolu olan kabuklular hepsi is yapıyor envayi cesit balık tutarsın deniz kubuklalılarının ismi aklıma gelmiyor kayalara yapısık olanlar ve minare gibi olanları iclerini cıkartıp
    yem yap gerisi kolay iyi avlar

not:deniz dalgalı oldugunda daha iyi blık yapıyor