Gökçeada Lambuka Avi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Gökçeada Lambuka Avi 2008

Biraz gecikmelide olsa geçtiğimiz ay gökçeada avımızda ilk kez lambuka balığı yakalama mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Altı günlük av maceramızın son gününde avlandığımız bölgede daha önce hiç görmediğimiz bu balık akını ile karşılaştık.kıyıda zargana peşinde koşan bu balığı gerçekten avlanırken görmenin zevkini doya doya yaşadım.Ve hemen bu balığı nasıl yakalarım düşüncesi ile takım hazırlamaya koyuldum. Bu balık avlama işi insana her şeyi yaptırıyor. Kıyıdan atarak su üzerinden gelecek bir takım yapmak gerekiyordu.Neyse uzatmayayım ağırlığı olan ve su üstünden gelecek takımı hazırlamam bir kaç dakika içinda bitmişti Uğurlu limanının ucunda pusuya yatarak beklemeye başladım olacak ya bir kaç dakika içinde büyük bir oynak ve lambukalar saldırıda işte şimdi deneme zamanı takım suda ve balık oltada bundan sonrasındaki görüntü daha da güzel balığı kıyıya çekerken etrafında 8-10 lambuka beraber geldiler.Tabi onlar için yapabileceğim bir şey yoktu.Peşinden bir tane daha yakaladım.Sonrasında tekneyi alarak peşlerindeyim.Hele bir kaçan vardı kepçe kullanmamanın cezası oldu bana 20 dakikalık mücadeleyi kazanan o oldu.

Son düzenleme: 13 Kasım 2008
  2. hamido

hamido

Favori Kamış:
    kendi yaptığım yılmaz zıpkın oltam eski dayva
    En İyi Avı:
    72 cm levrek
    çok iyi yapmış ellerine sağlık

3. Çok iyide resimler gelmiyor.

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    arkadaşlar kusura bakmayın yine biryerde hata yaptım ama bulamıyorum. İlk defa resimli bir konu açayım dedim elime yüzüme bulaştırdım.