Uzun zamandan bu yana işlerimin yoğunlu ve birazda teknik beceri eksikliğimden, bir türlü sizlerle paylaşamadığım av görüntülerimi şimdilerde bilgilerinize sunuyorum. Umarım zevk alarak izlersiniz. Çünkü ben bu sitede verilen tüm bilgi ve görüntüleri izlerken müthiş zevk alıyorum. Aşağıdaki resimler bir haftalık bir uğraşın, yorgunluğun eseri.Tamamını koymuyorum sıkıcı olabilir.
tebrikler güzel bir organizasyon olmuş elinize emeğinize sağlık afiyet olsun avınız bol olsun saglıcakla kalın
bülent abi meraba gökçeada resimlerini eklemişsin güzel ama fotolara bakınca ne işin var İzmitte hadi adaya diyor şeytan bu yüzden başka foto ekleme abi yoksa yola çıkıyorum.....
Bülent Abi harika diyorum, başka bişeyde diyemiyorum. Ençokta elinizdeki mercana vuruldum Ellerinize sağlık. Nice güzel avlara inşallah. Rasgele
arkadaşlar teşekkürler.Paylaşınca daha bir güzel oluyor.Levrekleri topitop ( şıpşıp )sapı ile aldık. Su üstü çekerek daha öncesinde bu takımı anlatmıştım.
Bülent gökçeada kaliteli balık bakımından zengin bir yerdir sizlerde bundan kısmetinizi almışsınız her türlü balığın zevkini yaşamışsınız tebrikler büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
bülent abi tebrikler avınız gerçekten müthiş olmuş...Yalnız son resimdeki melanurların yanındaki KUZU ya yani sarıkuyruğa yazık olmuş oldukça küçük...
tebrikler harika balıklar. son resimdeki kuzuda tezgaha göre bakarsak 30 cm civarı yani 25 cm lik akya boyuna uygun. zaten kuzu tebliğde diğer balıklar grubunda olduğu için boy limiti yok kilo 5 kilo limiti var