biraz erken ama Ya beni can damarımdan vurmuşsun. Cem kardeş. Valla yavaş yavaş Gökçeada havasına girmiyorum desem yalan olacak. Bu yıl bir aksilik olmazsa mayıs ortası gibi orada olabiliriz.Alıştık ya bir kere gitmesek olmuyor.8 yıldır aksatmadan uğurludayız. Ne o bizden nede biz ondan vazgeçemiyoruz.Tüm o bölgeyi arşınlamak kıyı kıyı sırtı çekmek, şip şip yapmak, iskelede güneşi batırmak,sessizliğin sesini dinlemek,yıldızların ne kadar da fazlaca göründüğünün farkına varmak,çay demlemek ve daha bütün bir yıl farkına varamadığımız bir çok olağan üstü güzelliği yaşamak için ideal bir yer. Dostum erkenden içimizi kıpırdattın. Daha ikibuçuk ay var. Belkide erkenden bir ön araştırma yapabiliriz. Gerçi daha göreceğimiz çok güzel yerler var. Olta atılacak arbada yatılacak soğuktan titrenecek bir çok yer. Hemde şimdilerde yapılacak. Ama hep bir bahane bulup ertelemeyi adet edinmişiz. Neyse bekleyin bizi gökçeada uğurlu nun mercanları,levrekleri,ıskatarları,sinaritleri,melenurları,kolyoz ve uskumruları. Birde akya ve yavruları.
Gökçeada'da Yeni Bademli köyünde kalmıştım, Uğurlu köyüne gidemedim bir türlü. Kıyıdan balık tutmak için yer aradım ama tutan görmeyince ben de olta atmamıştım.