Yer: Fırat Nehri (Birecik) Suni Yem : 3 Numara kaşık Misina : 0.25 mm (Remıxon Fluourcarbon coated) PREMİUM Makina: Mıtchell Blade Alu 2000 6.2.1 Kamış: Okuma Alumina Spin 5.25 gr. Fırat Nehrin'de Yapmış Olduğum Gökküşağı Alabalığı Avımı, Zamanım Olmadığından Sizlerle Paylaşamamıştım. Bu Gün Fırsat Bulmuşken Bu avımı Sizlerle Paylaşmak İstedim. Akşam Üzeri Fırat Nehri Kıyısındaki Avlakta Atçek Tekniğiyle Yakaladığım 2 Adet Gökküşağı Alabalığı.:thumb:
Konuyu Yanlış Yerde Açmışım, Sn.Moderatörden Ricam Mümkünse Konuyu İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları bölümüne aktarması
Tebrikler mehmet kardeşim.Bu güzel balıkları gördükce iştahım dahada kabarıyor.Gökkuşağı alabalık avı hazırlıklarını bugün itibariyle bitirdim.Eksikler giderildi, makinalar yağlandı, yeni yağmurluk ve çizme alındı.Allah izin verirse Mayıs ayına kadar sürecek gökkuşağı alabalık avına haftaya başlıyoruz.Saygılarımla.
Bu güzel alabalığı tebrik ederim, inşallah ben de yakında tatlı su avlarına başlamak istiyorum, bakalım başarılı olabilecekmiyim....... Sevgiler hoşça kal.
Sağolun Teşekkür Ederim. Sizin Gibi Bilinçli bir Bireyin Tatlısu Avcılığına Başlayacak Olması Beni Sevindirdi. İç sularımızdaki Balıkların Korunmasında bilinçli oltacı büyüklerimizin arkadaşlarımızın Katkısının Büyük olduğunu Düşünmekteyim. Saygılarımla efendim