Sevgili dostlar, 28.02.2010 tarihinde, birkaç kare ile fotoğrafladığım Gökkuşağını sizlerin de görmenizi istedim. Yine bir hafta sonu sevgili yeğenim Erdem, canım biraderim Murat ve sevgili Selim kardeşimle birlikte erkenden balığa giderken Tortum yolu üzerinde bulunan Engüzekkapı mevkiinde ekmek almak için mola verdiğimizde daha önce gördüğüm sincap dostumuzu yeniden görürüm umuduyla ulu ceviz ağacının üst dallarına bakınırken fark ettim de resimledim. Havada yağmur-yağış yoktu ve güneşli/parlak bir kış sabahında gökyüzünde sessiz sedasız bizlere öylece gülümseyen bir gökkuşağı. Bir başka ilginç durum da gökkuşağının yere paralel ve alışılagelenin aksine dışbükey bir pozisyonda görüntü vermiş olmasıydı. Sevgilerimle.
Nuri abi çok güzel, gerçekten duruşunda bir gariplik var ama, bende daha önce paralel durduğunu hiç görmedim, ufo lar seni almaya gelmiş olmasın
Sen çok yaşa Muratcan. Evet bir ara ben de öyle sandım ancak, hala dünyada olduğuma göre "bunu götürmeye değmez" deyu, ufo kavmi müntesipleri bu kardeşini götürmediler.
Teşekkür ederim Yasinim. kim olacak, nam-ı diğer Stres Efendi "Yahu haydi, ne oyalanıp duruyorsun?" diyen kıskançlara da gülümsüyordu tabi ki.
Fotoğraf makinasını yanımda taşımak neredeyse alışkanlık olmaya başladı. Gözümün gördüğünü, aklımın erebildiğince ve gönlümün duyumsadığı şekillerde resmetmeye çalışıyorum. Bazen makinemin gördüklerimi resmetmeye kifayet etmediğine hükmetsem de, arada böylesi kareler de yakaladığım oluyor.
Ben Alabalıkla karşılaşırım zannetti ama değilmiş Olsun buda güzel Baya güzel ebemkuşağıymış Eline Sağlık
44 yıllık birikimin meyveleri, o kadar da olsun canıım. Çok sağol Ercanım, teşekkür ederim. Güzel gözlerinize hitabendi.
Nuri abi, nefesinin kuvvetli olduğunu bilirdimde , gökkuşağını ters çevirecek kadar etkili olduğunu bilmezdim, hay maaşallah.Bu arada Uğur arkadaşımızdan sonra seninde resimlerin enfes ve enteresanlaşmaya başladı.
Beğendiğine sevindim sevgili kardeşim. Çok teşekkür ederim. Fotoğrafçılığımı sevgili Uğur'la mukayese edemem. İşinin ehlidir, bu sanatın üstadlarından sayarım kendisi. Ancak kör bakışlarım için ilham alabilirim, hepsi bu.
Koyukahverengi o güzel gözlerin bunları da güzel görmüş, daha ne isterim. Canım benim çok sağol. Ben teşekkür ederim.
Nuri bey, gerçekten çok değişik bir an yakalamışsınız. Tebrik ederim. Daha iyi görmek için photoshop'la ufak düzenlemeler yaptım.