Selamunaleyküm Abilerim Kardeşlerim.Malatyada Gökkuşağı Alası İçin İstanbuldan Daiwa Crosfire Marka 1500 Lük Makine Aldım.Misina Olarak 26 Lık Misina Kullanmaktayım.1500 lük makine 20 lik misinayı 140 metre sarıyor Bu yüzden 26 Lık Misina Bi Hayli Az Sarılmak Zorunda.Bana Öneriniz NE Olur Ürünü Hiç Kullanmadım Firma Bi Büyüğü İle Değiştirmedi.Şuan NE Yapabilirim Canım Çok Sıkıldı Bu Makine İle En Fazla 21 Gramlık Kaşık Atacagım.Bana Öneriniz Ne Olur Bu Makinenin 2500 Lük Kafasından Bulsam Buna Uyarmı Yada Başka Öneriniz Varmıdır Allah rızası İçin Yardımcı Olun.İyi Forumlar.
A.S. Berat yeğenim. Alınmış alınmıştır artık. Bu durumda da satıcıyı suçlamamak gerekir. Satıcı, o ürünün sizde ki geçmişini, 3 gün bile olsa bilemez. Onu sizden geri alacak, sonra bir başkasına yeni, sıfır ürün diye satacak. Ya problem olursa, mahcup olmaz mı ? Bu durumda karşıda ki kişi, siz olsanız ????? Sonra bas bas bağıracağız, '' Şu ürünü aldımda arızalı çıktı. Bunlar fabrikadan üretim hatalı. '' diye. Bu nedenle, neyi niçin alacağımızı tam netleştirmeden bir şeyi, sırf almış olmak için almamalıyız. Aslında makinana bakarsak da, öyle yetersiz falan değil. 020 den 140 m. 0.25 den de 90 m. misina alır. Devri de 5 seviyeleri. Pekala da istediğin o kulvarda gönül rahatlığıyla kullanabilir, bu süreçte ilerleyen yıllarda edineceğin bilgi ve tecrübe birikimiyle de, gerçek çizgine uygun daha üst segmentlerde bir tercih yapabilirsin. Takma kafana ve güle güle kullan.
Berat bey bende gökkuşağı alabalığı avında 20 lik latex kullanıyorum.150 Mt. sarılmışları var.Rapaorlarıma bakarsanız oradaki trofeleri 20 lik misinalarla aldım.20 lik latex misinanın işinizi fazlasıyla göreceğinden eminim.Tabi misina kadarda sizin ustalığınız önemli.Kalama açarak balığı yönlerdirirseniz hiçbir sorun kalmaz.saygılar
katılıyorum daha kaliteli ürünler kullanarak 0.20 ilede iyi iş yapabilirsiniz. http://www.avmarketi.com/asp/product/13738/0-20-MM-TRABUCCO-T-FORCE-TROUTER-150-MT#
ben okuma makine kullanıyorum 40'lık ama performansından memnun değilim daha kaliteli bir şey lazım bence gökala için. en az bir 150 TL'yi geçmeli bence alınan makine. tabi ki hoş bir av ve rahatlık için. misinamda 18'lik. bende hatalıyım tabi makine alma konusunda yedek kafası yoktu aldığım okumanın geleceği görmek lazım
hemşerim bence hiç rahatsız olma gayet ideal görünüyor. bahsettigin makine 26 lık misinayı yaklasık 100 metre sarar bana göre buda senin işini rahatça görür yok daha uzun sarım yapsın diyorsan 0,22 alabalık için en ideal bence 0,26 eger kebanda avlanıyorsan biraz kalın gibi geldi bana.. büyük alalara rast gelmen dilegiyle.
Berat makinan bence yeter alada at-çekle en fazla 20 -30 metre ya atarsın ya atamazsın. İllada makina değiştrimek aklında ise http://www.avmarketi.com/asp/product/19105/Shimano-Catana-2500-FB-2XSSS-1-BB-Makine yeni aldım çok memnunum yedek kafası var yani istediğin iki çapta misina sararsın.ben ankarada birine 0.15 ip turna için diğerine 0.28 mono takytıkm levrek ve kefal için.
Dayıcığım,Çok Teşekkür Ederim Olumlu Yorumunuz Ve İçimi Rahatlatışınız İçin Allah Sizden Razı Olsun Çok Sağolun.Hayırlı Günler.
Çok Teşekkür Ederim Levent Abi Av bayisinden 1 Adet Sipariş Verdim Söylediğiniz Misinadan Deneyeceğim Ve Olumlu Sonuç Alacagımdan Sayenizde Gayet Eminim.Allah Razı Olsun.