gökova akyaka da balık avlanacak yer...!!!

Konu, 'Bölgeler' kısmında didaci tarafından paylaşıldı.

1. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan. 4'5 kg-levrek yaklaşık1 kilo
    sevgili arkadaşlar bu ay sonunda gökova akyaka ya çadır kampına tatile gitmeyi düşünüyorum tabi ailemle birlikte şöyle şehrin gürültülü ortamı ve pıs havasından kurtulmak için. yaklaşık on gün tatil yapacağız ancak akyakada ne tür balık avlayabilirim ve avlak yerleri hakkında hiç bir bilgim yok. sadece eski limanı biraz biliyorum ama gideli uzun bir süre oldu ve birkaç çupra ve deniz çiyanı dışında birşey tutuğumu hatırlamıyorum. eğer akyakada kıyıdan avlanabileceğim yerler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...!!!:confused: :confused: :cool:

Son düzenleme: 20 Haziran 2008
  2. karababa62

karababa62 Murat KARADUMAN

Favori Kamış:
    malzemem yok
    Favori Makine:
    erma panther makine,albastar kamış
    En İyi Avı:
    sazan 800 gr,alabalık 500 gr.
    Bence En Fazla Balik Azmak'ta Var Orada şansini Deneyebilirsin.ama Oradaki Baliklarda Zor Tutuluyormuş Diyorlardi...

3. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
    orman kampını tek gecerim. ama bol yedeklı takım gotur yanında. dıp kayalık. eger oltayı kayaya takmassan kesın her attıgında balık alırsın.kıloluk sinarit ceken gordum oradan kendı gozlerımle. kuzeım muglada o da olta ıle lagos cektıklerını görmüş. akyaka sırtını azmaka'a verıp dumduz yurdunmu tel ıle cevrılmıs pıknık alnındakı kamptan bahsedıyorum.
    google earthden bır fotografını buldum lınkı eklıyorum. http://www.panoramio.com/photo/993231
    rastgelsın

4. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    teşekkürler vermiş olduğun bilgi ve resim için gittiğimde denicem sağolasın kardeş...!!!

5. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    daha önce gittiğimde yılanbalığı tutmuştum hemde balığı göre göre yemi verdim o da aldı azmakta. teşekkürler ilginize...!!!

6. sergo

sergo serkan

Muğla/ula/akyaka

Sevgili arkadaşlar mart gibi akyakaya gitmeyi düşünüyorum.Mart ayında ne tür balıklar çıkıyo,ne tür olta takımları kullanılıyo sizlerden isteğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı bende gitmeden hazırlığımı yapmış olurum ilk defa gitceğim için hazırlıklı gitmek istiyorum.sevgili arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkur ederim.RASTGELE bol berketli avlar..

7. ifo6620

ifo6620 irfan

slm arkadaşlar bende nisan ilk haftası akyaka gitmeyi düşünüyorum kıyıdan akya ve levrek tutabilirmiyim ve nereleri tavsiye edersiniz tşkler

8. ifo6620

ifo6620 irfan

sergo kardeş akyakaya gittin mi durum nedir ne yakaladın kıyıdan mı gitti isen nerelerden avlandın bilgi verirmisin nisan bende gideceğim tşkler

9. beboyss

beboyss erdal pürhediye

En İyi Avı:
    kefal 4 kilo
    ya bende 2007 de mugla universitesini kazandım.okulu kazandım da en cok seevındıgım sey bol bol balık yuyabılıcegım dusuncsıydı malumnuz ıstanbulda pek balık ta cesıtte kalmadı yenı baıklarla tanısabılıcegımı umuyordum.ama akyakdakı denemelerım husran oldu:(uc sende tuttabıldıgım bır barbun ve kucuk bır karagoz ooldu:(

10. efem.20

efem.20 FERAT SEVİ

Favori Kamış:
    Mendireğin solunda küçük balıklardan başını alamıyorsun. Ben çok denedim. Birde sabah Çok erken gitmeyi düşünüyorum bakalım. daha şöyle balık tuttum diyecek kadar büyük balık tutamadım. kısmet

11. gurizingo

gurizingo samet

selam arkadaşlar akyaka'da av yasağı var mı? varsa nerelerde var biligisi olan paylaşabilir mi? yarın gitmeyi planlıyoruz av yasağı olan yerler neresi acaba

12. can_48

can_48 mehmet can

slm dostum nisan ayında akyaka turna ayıdır.

eğer mlz. sağlam olursa 1 ila 2 kg. arası turna çekebilirsin.
    ben geçen sene 1,300 gr.turna çektim.bol şans rastgele...

13. karababa62

karababa62 Murat KARADUMAN

Favori Kamış:
    malzemem yok
    Favori Makine:
    erma panther makine,albastar kamış
    En İyi Avı:
    sazan 800 gr,alabalık 500 gr.
    maden iskelesinde geçtiğimiz sonbaharda 1,5 kg'lık turna yakaladım...