gökova levrek avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında fabio tarafından paylaşıldı.

1. fabio

fabio barış

Favori Kamış:
    denizde penn tatlısuda cormoran
    Favori Makine:
    shımona ve penn
    En İyi Avı:
    turna 90cm 5 kg
    akşamdan av için hazırlanıyorduk levrek avlayacağımız yer azmakla denizin birleştiği bir yerdi levrekler gece azmağa giriyordu iki teknikle levrek yakalayabilirdik bunlar at çek ve dip oltası ben dip oltası deneyecektim yem olarak mamun ve sardalye deniyecetim akşam erkenden yattım gece 4te kaltım 4:20 de av yerindeydim ava hemen basladım ilk olarak sardalye denedim sardalyeye bir şey gelmedi sonra yemi ve yeri değistirdim güneş acmaya başlamıştı yem olarak mamun denedim bir süre bekledikten sonra oltama orta boy bir levrek geldi saat 7 8 oldu ve avım bitti bu günkü nasibim buymuş diyi eve gittim tüm balıkçı arkadaşlarım size bol avlar dilerim rasgele:)

avda kulandığım malzemeler:dam kamış sılstar makine 10 kg cekerli angel kiss misina

avlanma tekniğim:dip oltası yem olara mamun sardalye(en iyisi mamun)

2. ahmet35

ahmet35 ahmet

Favori Makine:
    el oltası
    abi sana bi yem önereyim.gökova azmakta dayımla çok büyük kefaller çektik yemde ne biliyomusun kayıkların altında fln yosun oluyo ya onun içindeki böceklere çok geliyor yosunu tak oltaya iyi balık çekersin azmaktan

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Ahmet merhaba

böcek dediğin Teke olabilir mi?

4. ahmet35

ahmet35 ahmet

Favori Makine:
    el oltası
    yok abi teke değil bu bocekler küçük yosunla beraber sarıyosun iğneye oyle atıyosun ama tekede iş görürmü bilmem