Gökova Yardim

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında lodos_bt tarafından paylaşıldı.

1. lodos_bt

lodos_bt Bülend Turan

Favori Kamış:
    Shakespeare 4,20 surf
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    500 gr Çupra
    Merhaba,
    Bayramda büyük ihtimalle gökovaya gideceğiz. Orada nerede (akçapınar-akyaka) çevresinde kıyıdan veya tekneden avlanabiliriz. Ne tür balık alırız ve ne tür takım hazırlamam gerekir. Hazırlıklarımı şimdiden yapıcam. Takım türlerini resimli olarak verirseniz memnun olurum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...Saygılarımla

Rastgele.....

2. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    arkadaşım gökova akyakada çınar plajının sağ tarafında piknik yapılan bir yer var zaten yol tek yön gidersen göreceksin çınar plajı yazan yöne dönmeyip karşına gelecek yer zaten. geçen hafta oradaydım 780 gr bir çipura ile sekiz adet mercan tuttum oradakilerde burasının iyi balık verdiğini söylüyorlar dikkat etmen gereken taşlık ve kayalık olduğu için takılmalar çok oluyor giderken yanına bol takım al ben sekiz takım koparttım taşlar yüzünden. normal üçlü olta yaptım 8 numara iğne kullandım iğne büyük olunca yemler boşa gidiyor sende 7 veya 8 (1253 8 AX iğne) veya (1799 7 AX iğne) numara kullanırsan verimli olur bence.akyakanın içinde balık yemi satan bir yer var levhayı görürsün veya birine sorsan gösterir oradan yem temin edersin. ben tavuk göğsü ile avlandım nedense benim favori yemim o. şimdiden bol şanslar dilerim haydi rastgele...

Son düzenleme: 20 Kasım 2009
  3. lodos_bt

lodos_bt Bülend Turan

Favori Kamış:
    Shakespeare 4,20 surf
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    500 gr Çupra
    Tşk.ler

Metin abi,
    öncelikle tanışmaktan memnun oldum. bilgilerin için çok tşk.lerimi sunuyorum.

Saygılarımla,
    Bülend