Uzun zamandır, bu anı planlıyorduk. Denizli'den sekiz kişi bir transite atlayıp, tuttuk Akyaka yolunu. Akyaka çok sevdigim bir yerdir. Hatta ileride yerleşmeyi bile planlıyorum. Fakat hiç kayıkla denize balık avi için açılmamıştım. Tekne hazır, takımlar hazır, yemler hazır. Ee ne kaldı geriye dedik, asıldık küreklere açıldık tekneyle deryaya. Arkadaş!! bir değil, iki değil, on kerterize olta attık tüm gün. Aldığımız 5-6 Hanostan başka birşey değildi. Tutulanları da geriye attık zaten. Aslında tekneci arkadaş, daha çıkmadan bahsetmişti, "Gökova!da balık yok" diye. Haklıymış demekten başka birşey bulamadık. Tek balık vurmaz mı ya atılan dokuz oltaya?? Neyse, her ne kadar balık bahane, muhabbet olsun desekte, canımız az biraz sıkılmıştı. Tekneyi azmaga çekip, yanımızda gelirken getirdigimzi beş kilo hamsiyi de kızartmaya başlayınca hem keyifler yerine geldi hem de maksat muhabbeti yerine getirdik. Anlayacagınız balıksız bir gün de olsa, muhabbeti bol ve keyifli bir av günü oldu. Hem de bu vesileyle ilk raporumu yazayım istedim. Bizim tekneci, tuttuğum hanosu iğneden çıkarırken: Soframız: Muhabbetten bir kare
Görünen herşey mükemmel ancak kısmette balık yokmuş.. Olsun varsın o muhabbet bile balıktan tatlıdır..
hakan abi denizliye selamlar. ortam şahane boşver geirisini. denizliden mesafe olarak en uygun yer akyaka ama yemliyle av yapılabilcek yer değil.Son zamanlarda sahtelerle güzel balıklar alındı ama sizin tarzınıza uygun bir yer değil.
balıklar şu anda büyük ölçüde yumurtada...özellikle mercanlar...mayıs ayı sizin için çok süprizli olacaktır...sen nereden biliyorsun diyorsan eğer...genellikle her akşam oradayım...
hakan kardeş nisandan sonra git göreceksin balıkların yakışıklıklarını.ben kıyıdan avlanıyorum mart nisan hariç hiç boş gelmiyorum.
Arkadaşlar çok teşekkürler. Herşeyden öte muhabbet harikaydı. Herkes aynısını söylüyor. Mayıstan sonra sürekli ordayım. Hem de kıyıdan
Balık olması veya olmamasının hiç önemi yok bence ...Dostlarla güzel bir gün geçmiş..Daha ne istenebilirki inşallah ilerde balıkta olur..