Balıklar süper, zor olanı temin etmişsinizde, motor sanırım dıştan oda iyidir ancak akvaryum ebat vs, özellıklerı zayıf gibi. Zaten birde uygun akvaryum olursa başından sabaha doğru kalkılır, tebrikler.
slm oncelıkle.gorunuse bakılırsa yayın harıcı balıklar uzun surelı yasayabılır akvaryuma bıraz canlı bıtkı kum vs. takvıyesı yapılırsa ama yayına gelınce bu balıgın dogasında camurlu balcıklı kumluk ve agac koklerının bol oldugu yerlerde yasamak var oldugu ıcın(yapmak ıstedıgınız guzel bı zevk) ama yınede bu balıgın salınması taraftarıyım.
akvaryum Balıkları alelacele akvaryuma yetiştirdigim için taş bitki vs koymaya vaktim olmadı.İstoçta güzel biryer görmüştüm toptan akvaryum malzemesi satan önümüzdeki günlerde temin ederim inşaallah.KIZILKANATLAR sürü halinde suyun üstüne yakın biryerlerde yüzüyorlar.Kadifeler ise biraz dagınık biçimde suyun alt bölgesinde.YAYIN kendine bir köşe belirledi.Sadece yemek zamanları hareketleniyo.Zaten o hareketlenince diyerleri saga sola kaçışıyo.Anlaşılan ufakda olsa yayın yayındır.Diyerleri saygı gösteriyo.Ayrıca yemekde ayırt etmiyorlar.İşyerine ne sipariş verirsek artanı bunlara veriyorum.Döner Köfte Pilav Makarna. Hatta Kuruyemiş bile yiyorlar. Bu akvaryum sayesinde balıkların hareketlenmeleri,yemlenmeleri,gibi konularda küçük te olsa gözlem yapabilirim sanırım.Belki ilerde belgesel bile çekerim.
Engin Abi merakla bu fotoğrafları bekliyordum başından geçeni anlattığından beri. Merak etmiştim açıkçası o adamların yemeye değer buldukları yavru balıkları nasıl sığdırcaksın bir akvaryuma diye. Şaştım ve şoke oldum. Keşke o adamların hakkı olan köteği verseydin orda. Bu kadarcık balığı merasından ayırmak bir kenera birde yemeyi düşünmek gerçektende temiz bir dayakla ancak silibebilcek bir hastalıklı düşünce yapısı...
Tank fena değil.Yayında ilk resimde sol alt köşedeydi sanırım. Peki göle geri bırakmayı düşünmüyormusunuz ? Birde bu akvaryuma yetiştiremediğiniz 4 taneyfdi sanırım ölen balıkları çöpe mi attınız ? Yanlış anlamayın sorularımda kötü bir şey aramak amacıyla sormadım aklıma takıldı ?
Göle bırakmayı şimdilik düşünmüyorum.Biraz tadını çıkartayım. Ölenleri mahallenin kedilerine vermekten başka çarem yoktu.
İyi güzel de gölde büyüyüp yetişmiş bir balık akvaryumda en fazla 1 yada 2 hafta kalabiliyor sonra atlayıp intihar ediyor.Çok fazla örneğini yaşadım.