Sevgili abilerim öncelikle selamlar Biz oltalarımıza sarmak için misina araştırmasına girdik.Hem gölde hem de denizde kullanabiliceğimiz tarzda renk ve marka tavsiye edebilicek birileri varsa bizi çok sevindirmiş olur(Misinalar kaliteli ama el yakmayan olursa )Çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler :help:
http://www.balikmarketim.com/?urun-7737-038-PELICAN-600-M-BOBiN-Yesil.html Kardeş bu misina kaliteli ve sağlamdır. El oltasında kullanacaksan 0.50-0.60 lığını al makinaya saracaksan 0.35-0.40 iyidir.Çekeri efta onaylı ve gerçektir. Denizde nasıl bilmiyorum ama tatlısuda çok çok iyi, av bayilerde 10 tl. fiyatı sen sadece markaya bak fiyatı ucuz olan yerden alırsın.
Gökhan abi bilgilendirme için teşekkürler.Göl içinde genelde yeşil kullanılıyor galiba. Bir tane benim elimde var misina.Markası BALZA 0.34 çekeri 16.70 rengi yeşil sence iyimidir?
Balza çok kaliteli bir misina varsa onu tereddüt etmeden kullanabilirsin. Gölde renk o kadar önemli değil ben hep beyaz kullandım ilk defa yyeşil aldım çok fark etmiyor.
Bende bir yerde okumuştum yeşili aldık bakalım daha kısmet olmadı bu sene kullanmak inşallah verim alırız.Çok teşekkür ederim
Misina seçiminiz yanlış bana göre.İdaal kalınlık göllerde levrek alabalık sudak avlanan için 0,22 0,25 aralıgında olmalıdır.Kalın misana atışı kısa kamışlarda bozar .Porsudu denilen olay daha fazla olur.İp misinada 0,10 0,12 idaaldir.Alabalık için özellikle saglam ve ince misina tercih edilmelidir.At çek lerde esnek olmayan misina daha iyidir bana göre.
Arif abi biz her zaman sazan avlıyoruz.Her zaman aldımız kalınlıkta aldık belki yanlış ama alışkanlık işte
Arkadaşım hem gölde hem denizde kullanabileceğin uygun fiyatlı ve yüksek çekerli bir misina istiyorsan powerline spider misinaları tavsiye ederim..
kardesim nippon baskasını tanımam 0.24 ghost kullanıyorum 9.750 kg cekerli goldede kullanıyorum deredede denizdede benim fovarim