Gölde yemli alabalık ve diğer avlarda kullanabileceğim 2 adet göl kamış almak istiyorum hangi marka ve modeli önerebilirsiniz kaç m olması daha uyugun fiyat olarak orta şekerli olursa iyi olur saygılar
http://www.google.com.tr/imgres?img...C4%B1%C5%9F%C4%B1&hl=tr&gbv=2&tbm=isch&itbs=1 Bunun 4 m. ve 5 m.liği de var. Ben 5 m.likten aldım. Makine takabiliyor olmamın avantajlarını yaşıyorum.
Boy olarak en kullanışlısı 5 m 6m olanaları sanırım 7 8 m olanalrı insanı çok yorar gibime geliyo hiç kullanmadım ama baya büyük göründüler gözüme birde makina kullanabilmek pek gerekli gibi görünmüyo göl kamışında zaten amaç belli bir mesafeye uzanabilmek diyorlar ama tabi yinede kullananlar daha iyibilir
Duruma göre misinayı uzatıp kısaltmak gerekebiliyor. Makine şart değil, avantaj... Bence de 5 m. ideal. Makinesiz göl kamışlarım da 5 ve 6 m.
Bu konuya ustalardan gelebilecek cevapları bende merakla bekliyorum. Aslına bakarsanız bende 6m lik bir göl kamışı almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Bence kamış hafif ve dayanıklı olmalı. Gerektiğinde denizde de kullanmak istediğimden süpriz bir balık geldiğinde yeterince mukavemet gösterebilmeli.
Bende önümüzdeki hafta baraj göletinde kullanmak üzere alamak istiyorum ama tecrübem olmadığı için bu konuda ustaların önerilerini bekliyorum
http://www.balikmarketim.com/?kategori-200-Porselensiz-Olta-Kamislari.html=&cid=200&brw= Burdan gölde kullanabileceğim bir kamış önerebilirimisiniz sipariş vericem karar vermedim kullananlar tecrübesi olanlardan önerilerini bekliyorum
s.a abilerim öncelikle mesut abiye bir soru sormak istiyorum mesut abi solediğin site güvenilebilir bir sitemi bende sipariş vermeyi düşünüyorum 2. olarakta birazdan resimlerini paylascagım oltam hangi suya uygundur ???
Site güvenilirde lakin alacağınız kamışlar orda pahalı eğer carbon almayacaksanız 5 metre alın 6 metreti elinizde zor tutarsınız. Benim tavsiyem yakınınızdaki bir bayiye gidip en ucuz kamışı alın 5 metre için max 15 tl verin fazlası çok gereksiz . 2 sopa için kargo parası ödemeyin nasılsa alabalık avlayacaksınız fiber oltalar 4 5 kiloyu çeker rahat sıkıntı yaşamazsınız.