Selam arkadaşlar Balığa gittiğim bazı göl ve göletlerden manzara resimleri umarım beyenirsiniz Resim yükleme işini becerebilecekmiyim bakalım Kurtul göletinden resimler
Teşekkürler arkadaşlar Evet burası Bursa Kurtul göleti Harika bir yer Diğer göl resimlerini de en yakın zamanda göndereceğim
serdar abi, balığı anlaşılan çınarların altında avlamışınız...gerçekten çok güzel fotoğraflar...avlandığınız yerde gölün en iyi verim yapan biölgesi...tebrikler... burada hangi tür takım ve yem kullandığını sorabilirmiyim?
Özkan kardeşim bu balığı mısırlı tek iğneli dip oltasıyla yakaladım Bir kaç gün önceden yemleme yaptım o bölgeyi Yemlemenin faydası çok büyük Ben sazan avında mısır ve solucan kullanıyorum
Serdar tebrikler resimlerin ve avın tek kelimeyle mükemel olmuş.Yemlemeyi neyle yaptığını sorabilirmiyim?
serdar abi, peki burda küspe(gündöndü küspesi) kullandın mı?...Eğer kullanmadıysan şiddetle kullanmanı öneririm ...burdaki yayın balıkları genelde küspeyle yakalanıyor...ayrıca siyah sülük bulabilirsen onu da kullanmanı öneririm...saygılar...
arkadaşlar biz dün gece ordaydık denildiği gibi bi yer değil birbirimizi hiç kandırmayalım bütün gece orda durduk gelen 15 cm lik bitane israil sazanı
Merhaba, göl manzaraları çok güzel gerçekten, balık da öyle tabiki Kimsenin kimseyi kandırdığını sanmıyorum. Balık işi kısmet işi...