resim eklemeye çalıştım ama teknoloji özürlü olduğumdan resim ekleyemedim hiç olmassa avatara koya bildim af fola ama çok zevkli bir avdı saygılar
Tuttuğun balık cinsi, nasıl yakaladın, kulladığın aparatlar ve yemler hakkında da bilgi verirsen rapor tam olur.
Valla, livardaki balıkların ne tür olduklarını bilebilmek için kalp gözünün baya bi açık olması lazım şaka bi yana ellerine sağlık ama biraz ayrıntı lütfren.
Tebrikler balıklar ıcın ama tam net goremıyorum..İmzamdaki linkten umarum reım yukleyebılırsın yada msn adresımden bana ulasabılırsen senın yerıne resımlerı yukleyebılırım.Balık icin her seyi yaparım Msn: freekid_54@hotmail.com
Balıklar %100 20 ila 30 cm arasında sazanlar bu ara gölbaşını sazan sardı su ürünleride bu yıl turna çiftleri attı yeni yenide turna çıkıyor. Gölbaşında popülasyon yavaş yavaş canlanıyor
İnşaallah öyle değildir, baybora bey malum avlak ve sorunları ile ilgili biri çünkü. Bkz. : http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=26973 Baybora bey balıkların boylarını ölçtüyseniz bizimle paylaşırmısınız?
Görüldüğü gibi mogan gölünde sazan populasyonun aşırı artmasıyla buna karşılık limit altı ve tırıvırıcılar çoktan dadandı haftaiçi hafta sonu gölün hemen hemen heryerinde 10-30 cm arası sazan katledilmektedir birşeyler yapılıyorsa dış çevreden gelen zararlarda bir şekilde engellenmelidir...