Pazar akşamı Ahmet hocam beni yalnız bırakınca kızdım:mad2: ben de gidip bunları yakaladım.reeling Av saati : 20:00 - 00:00 arası Yem : İstavrit fileto Takım : Mantarlı lüfer takımı(3 İğneli) Uploaded with ImageShack.us
MAŞALLAH..:! Tebrikler, daha güzelleriyle buluşman dileği ile... Değirmenderede neresiymiş bu bereketli yer acaba... idk Selâmlar...
hahah gölcük forever asker duşmanı gölcük selamlar gölcüge rastgele balıklarda cok iiyiiii afiyet olsun
herkese teşekkürler arkadaşlar. oltalarınız boş kalmasın. Sebastian askerliğni galiba gölcük'te yapmış?
herdaim oltan dolu olsun...gecenin şanslısı senmişsin anlaşılan.. birşey soracağım olta attığın yer halka açık biryermi ?
dostum Muhammed sen hep bana kızıp balığa git o zaman,ne diyeyim, içim el vermiyor böyle demeye ama... bereketli olsun,oltan boş kalmasın.bu arada benim makineyi yap artık da....
Muhammed hocam, tebrikler körfezden tek dişli raporları sizden geliyor maşallah Tebrik eder devamınıda dilerim, Ahmet hocam sizi ektiğine pişman olmuştur herhalde
Tamam bozulma hemen seninle gittiğimiz zaman acısını çıkartırız bunun, makinan hafta sonuna hazır olur. teşekkürler abi, darısı tüm arkadaşların başına. teşekkürler abi. olsun tabi ki o kadar dedim gidelim balık bizi çağırıyor diye ama dinlemedi. ) gerçi daha cuma gecesi birlikte 20'şer parça kadar almıştık, yani balığın buralarda olduğunu biliyordu ama sanırım o gece izin çıkmadı "iç işlerinden"
merhabalar nasılsınız.. bende izmitte oturuyorum ve lüfer yakalamaya bayılıyorum fakat bu yıl bi türlü kısmet olmadı .. burda pazar günkü avınızın fotoğraflarını gördüm ve hayran kaldım avın her zaman bol olsun .. nerden yakaladığını benimlede paylaşırmısın acaba ve ne zaman yakaladığını ..havaların bozmasına rağmen şansımı denemk istiyorum.. umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz.. şimddien teşekkür ediyorum görüşmek dileğiyle.. belki yanınızda bir kaya da bana ayırırsınız