gölde av

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında harunbyrm tarafından paylaşıldı.

1. harunbyrm

harunbyrm harun bayram

arkadaşlar bu mevsimde yasaklar sınırında gölde hangi balıkları avlayabiliriz? turna sezonu açık biliyorum ama gittiğim gölette daha turna yakalayan görmedim. bi kaç tane balık ve bunları yakalama taktiklerinden kullandığınız yemlerden bahsederseniz çok sevinirim. bu tecrübesiz kardeşiinize yardım edin:)

2. harunbyrm

harunbyrm harun bayram

300 kişi bakmıs bi kişi bile yorum atmamış:S

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    sevgili Harun. tebliğler yasalar vs bölümünde 2/2 diye bir amatör balıkçının anayası vardır onu tamamen bir oku orada zamanlar ve yasaklı bölgeler vardır.. avlanacagın bölgeye ile göre bakarsın..

http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=23

4. 33022

33022

Harun kardeşim,
    Çankırı'dan bahsediyorsan göl olarak tabir ettiğin yeri bilemedim, bir tek Güldürcek barajı vardı ama, yanılıyorsam düzelt lütfen.Muvaffak Abimiz sölemiş linkten bakarsan ayrıntılarını bulabilirsin.Ben sana Kızılırmakta tatlı su kefali öneririm gölde yasak ama akarsuda serbes kardeşim.Haydi rastgele

5. harunbyrm

harunbyrm harun bayram

apsarı göletinden bahsediyordum ben ramazan abi

6. 33022

33022

Apsarı dediğin yer Korgun değil mi Harun?
    Çok zaman oldu gitmedim unutmuşumdur.Valla turna olabilir oralarda.Sen tebliğleri incele. Yasak olmayan dönemlere bak.Sezonda avlan.Turna için kaşık,silikon vb kullanabilirsin.Turnanın sezonu şimdi.Yayın var diye biliyorum ama bu bahsettiğin yerde olur mu hiç bir fikrim yok.Sazan zaten avlanma tekniklerini incelersen bir kaç fikir edinirsin.Mısır kullananlar gayet başarılı.Sezonda kısmen ya da tamamen yasaklanmış akarsu, göl bulunmuyor bildiğim kadarıyla.Emin olmak için bir araştırma yap sen yinede.Yerel makamların ne yapacağı belli olmuyor bazen.Turnaya bir dene de bana da haber ver varsa gelirim o taraflara.Tanıdık çok.

7. harunbyrm

harunbyrm harun bayram

tamam abi ben bi turna için deniycem orda evet apsarı korgunda bakalım şu anda hiç boş zamanım yok anca 19 mayısta gitmeyi düşünüyorum sonucu zaten paylasırım burada:)

8. 33022

33022

İnşallah bişeyler denk gelir Harun.Haydi rastgele